BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τριπλή βράβευση της New Holland στην EIMA 2018

Το σύστημα IntelliSense των θεριζοαλωνιστικών, το συνεχώς μεταβαλλόμενο σασμάν του νέου τρακτέρ της σειράς T5 καθώς και το έξυπνο φρενάρισμα ρυμουλκούμενου-τρακτέρ διακρίθηκαν στον διαγωνισμό Technical Innovation Award της έκθεσης EIMA 2018.

newholl_new

Βασίλης Σοφός

37
0

Με τριπλή διάκριση τιμάται η New Holland στην έκθεση EIMA που λαμβάνει χώρα από τις 7 έως τις 11 Νοεμβρίου στην Μπολόνια της Ιταλίας, κερδίζοντας τα βραβεία καινοτομίας που διοργανώνει κατά τη διάρκεια της έκθεσης η FederUnacoma, η ιταλική ομοσπονδία κατασκευαστών γεωργικών μηχανημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα IntelliSense της νέας θεριζοαλωνιστικής μηχανής CR Revelation, με τις επαναστατικές λειτουργίες που ενσωματώνει για να μεγιστοποιεί την απόδοση και να ελαχιστοποιεί την απώλεια και τη ζημιά των κόκκων, έλαβε το πρώτο βραβείο καινοτομίας.

Το δεύτερο βραβείο καινοτομίας πήγε στο T5 Auto Command της New Holland, ένα ευέλικτο και  σύγχρονο τρακτέρ που διαθέτει συνεχώς μεταβαλλόμενο σασμάν τύπου CVT και ένα πρωτοποριακό σύστημα διαχείρισης των καυσαερίων.




Την πατέντα του ομίλου για ομαλό φρενάρισμα όταν το τρακτέρ κινείται με ρυμουλκούμενο υιοθετεί και η New Holland, λαμβάνοντας το τρίτο βραβείο καινοτομίας, αφού το σύστημα φρεναρίσματος έχει τη δυνατότητα να ομαλοποιεί και να συγχρονίζει τον ρυθμό πέδησης τρακτέρ-ρυμουλκούμενου.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι οι κριτές του διαγωνισμού εκθείασαν τον εξαιρετικά ανεπτυγμένο κινητήρα FPT Industrial NEF ( Stage V) των 4,5 λίτρων με το κρυμμένο κάτω από καπό σύστημα μετεπεξεργασίας των καυσαερίων HI-eSCR2.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία