Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην ένωση εμπόρων γεωργικών μηχανημάτων Ιρλανδίας, νέο προεδρείο

Τα καθήκοντά τους αναλαμβάνουν από 1η Γενάρη του 2019 ο νέος πρόεδρος και αντιπρόεδρος που εξέλεξε το εκτελεστικό συμβούλιο της ένωσης εμπόρων γεωργικών μηχανημάτων.

Jimmy-Butler_new

Βασίλης Σοφός

158
0

Από τον όμιλο γεωργικών μηχανημάτων TFM προέρχεται ο νέος πρόεδρος της ένωσης, James Butler που θα συνεργάζεται με τον προερχόμενο από την εταιρεία Poettinger της Ιρλανδίας Diarmuid Claridge, που εξελέγη αντιπρόεδρος.

Παράλληλα, ορίσθηκαν και νέα μέλη του συμβουλίου που προέρχονται από διάφορους κλάδους του εμπορίου και είναι αντιπρόσωποι, ιρλανδοί και διεθνείς κατασκευαστές μηχανημάτων του ίδιου χώρου.

Τα νέα μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου είναι ο Paul Duggan της εταιρείας Genfitt (Mayo), ο Karol Duigenan (διευθυντής πωλήσεων της Lemken στην Ιρλανδία) και ο Karol Duigenan, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων στην Ιρλανδία για την Claas της Αγγλίας.

Ο σημερινός πρόεδρος της FTMTA, Graham McHugh, καλωσόρισε τα νέα μέλη του συμβουλίου, σημειώνοντας ότι το συνονθύλευμα εμπειριών που απορρέει από τα μέλη της ένωσης θα αποτελέσει ένα μεγάλο αβαντάζ για αυτήν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία