BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η υψηλή λειτουργικότητα του Case Maxxum 145 βραβεύεται στην EIMA

Τα μοντέλο Maxxum 145 Multicontroller της Case διακρίθηκε με το «καλημέρα» στην έκθεση EIMA 2018, αποσπώντας το βραβείο Tractor of the Year 2019.

mf_award_1NEW

Βασίλης Σοφός

23
0

Το 145 ίππων Maxxum 145 Multicontroller αξίζει τη προσοχή, καθώς διαθέτει ένα πρωτοποριακό 8 βημάτων semi-powershift σασμάν και το αναβαθμισμένο πολυλειτουργικό τζόιστικ τοποθετημένο στο υποβραχιόνιο. Το μοντέλο παρουσιάστηκε πέρυσι μαζί με άλλα τρία μικρότερης ιππποδύναμης τρακτέρ (116-135 ίππων).



Οι τιμητικές διακρίσεις για το εν λόγω μοντέλο όμως δεν προέρχονται μόνο από την EIMA, αφού πρόσφατα το Maxxum 145 κέρδισε τον τίτλο Machine of the Year 2018 στην έκθεση Agritechnica (Ανόβερο, Γερμανία).

Τι είναι αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστό το συγκεκριμένο τρακτέρ; Φυσικά ο σχεδιασμός του και η υψηλή τεχνολογία του που δεν έχει συμβάλλει μόνο στην βελτιωμένη άνεση και την εργονομία αλλά και στην κατανάλωση πετρελαίου.

Στο δρόμο δοκιμών DLG το συγκεκριμένο τρακτέρ πέτυχε πολύ καλά αποτελέσματα στην κατανάλωση πετρελαίου συγκριτικά με τον μέσο όρο των άλλων μηχανημάτων.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την απονομή του βραβείου Tractor of the Year 2018», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Case IH για την Ευρώπη, την Αφρική και την Μέση Ανατολή, Thierry Panadero.

«Το καλύτερο σασμάν και η μεγαλύτερη ευκολία ελέγχου παίζουν σημαντικό ρόλο στη γεωργία, φέρνοντας κερδοφορία στον παραγωγό και βιωσιμότερη ανάπτυξη»

Τόνισε, τέλος, ότι στον σχεδιασμό του κάθε τρακτέρ, η εταιρεία λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της την υψηλή, αποδοτικότερη και πιο φιλική στο περιβάλλον λειτουργικότητα των τρακτέρ και των αγροτικών της μηχανημάτων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία