BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ειδικές επετειακές εκδόσεις του ρυμουλκούμενου της Krampe

Η εταιρεία Krampe γιόρτασε τα 100 χρόνια στο χώρο και το γιορτάζει με τη κατασκευή 100 συλλεκτικών ρυμουλκούμενων από τις τρεις πετυχημένες στην αγορά εκδόσεις.

03

Βασίλης Σοφός

17
0

Λαμπερή παρουσία είχε η εταιρεία Kramper στην έκθεση στο Ανόβερο, καθώς οι τρεις εκδόσεις που διατίθενται σε συλλεκτικά κομμάτια παρουσιάστηκαν εκεί. Τα Big Body 540, Big Body 750s και το Halfpipe HP20 είναι τα μοντέλα που είναι βαμμένα στα χρώματα που επέλεξε η εταιρεία για να τα πλασάρει ως επετειακά.



Πέρα από την εντυπωσιακή ετικέτα του αριθμού μοντέλου παραγωγής που φιλοξενεί στο σασί του κάθε συλλεκτική έκδοση, τα ρυμουλκούμενα έρχονται και με κάτι πιο «αποκλειστικό», ξεχωρίζοντας ακόμη περισσότερο: οι πινακίδες των κατόχων θα είναι ατομικά αριθμημένες και έτσι το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 100 μηχανήματα αποτελούν κάτι πραγματικά ιδιαίτερο.

Τα αφεντικά της εταιρείας, August και Robin Krampe, υπογράφουν μάλιστα και στην ετικέτα των συλλεκτικών μοντέλων.



Τους πελάτες που θα αποκτήσουν τα 100 συλλεκτικά Kramper περιμένει και ένα δώρο, μια επίσης συλλεκτική αναμνηστική μινιατούρα του μοντέλου HP20 της Kramper σε κλίμακα 1:50, κατασκευασμένη από την Siku και διαθέσιμη μόνο σε 1000 κομμάτια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία