BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εγκαίνια νέου εργοστασίου της Amazone

Εγκαίνια του νέου της εργοστασίου έκανε πρόσφατα η εταιρεία κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων, Amazone, στη βιομηχανική περιοχή Schleptrup κοντά στο Bramsche της Γερμανίας.

01

Βασίλης Σοφός

11
0

Με μια επένδυση 16 εκατομμυρίων ευρώ, η Amazone προχωρά στην άμεση αξιοποίηση του νέου της εργοστασίου, το οποίο περιλαμβάνει αίθουσες συναρμολόγησης logistics συνολικού εμβαδού 16.000 τετραγωνικών μέτρων, μαζί με το κτίριο της διοίκησης.

Η συνολική επένδυση ανέρχεται σύμφωνα με την εταιρεία στα 16 εκατ. Ευρώ, με την εγκατάσταση να φιλοξενεί ήδη στη γραμμή παραγωγής της τα νέα ψεκαστικά μηχανήματα.

Μέχρι το 2019, σχεδόν 150 άτομα θα απασχολούνται στις νέες εγκαταστάσεις. Όπως αναφέρει η εταιρεία, υπάρχουν περιθώρια για μεγαλύτερη ανάπτυξη του εργοστασίου σε μελλοντικό χρόνο.

Οι διευθυντές της Amazone, Christian Dreyer και Justus Dreyer, ευχαρίστησαν την πόλη της Bramsche που φιλοξενεί το νέο εργοστάσιο καθώς και όλους όσους ενεπλάκησαν στην ολοκλήρωση του έργου.

Συγκεκριμένα, ο Dreyer δήλωσε: « Μαζί πετύχαμε πολύ γρήγορα τον στόχο μας, ολοκληρώνοντας μέσα σε δύο χρόνια και με σωστό προγραμματισμό όλο αυτό το έργο, που αποτελεί πολύ σημαντικό σταθμό για την εταιρεία. Το νέο εργοστάσιο έχει φτιαχτεί με σκοπό να εξυπηρετήσει την παραγωγή μεγάλων γεωργικών μηχανημάτων».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία