BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρόγραμμα επιβράβευσης οικονομικής οδήγησης από την John Deere

Ισχύ σε όλες τις χώρες της Ευρώπης θα έχει το διευρυμένο και ανανεωμένο πλέον πρόγραμμα εγγύησης και επιβράβευσης οικονομικής κατανάλωσης που προώθησε η John Deere πρόσφατα και τελειοποίησε τον τρέχοντα μήνα.

deere_company_1

Βασίλης Σοφός

13
0

Μέσω ενός αρκετά ενδιαφέροντος προγράμματος επιβράβευσης η εταιρεία John Deere προσφέρει στους «έχοντες ελαφρύτερο πόδι στο γκάζι του τρακτέρ John Deere» μπόνους επιστροφής εις διπλούν στα λίτρα που κατανάλωσαν.

Ως μέρος της στρατηγικής της για την απόδειξη της οικονομικής απόδοσης του εξακύλινδρου κινητήρα του μοντέλου 7310R, η εταιρεία είχε ξεκινήσει δύο χρόνια πριν κάτι παρόμοιο.

Τώρα επεκτείνει το πρόγραμμα αυτό τόσο στη γκάμα τρακτέρ που καλύπτει όσο και στο γεγονός ότι η επιβράβευση ισχύει ακόμη και εκτός χωραφιού. Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτες τρακτέρ των σειρών 6R, 7R και 8R με τα εξακύλινδρα μοτέρ θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και σύμφωνα με την εταιρεία, αυτοί που θα αποδείξουν ότι οδηγούν οικονομικά θα λάβουν οικονομικού τύπου έπαθλο.

Πώς αποδεικνύεται η οικονομική ή μη οικονομική κατανάλωση που κάνει ο χειριστής;

Η John Deere έχει ορίσει κάποια συγκεκριμένα όρια που θεωρεί ότι αντιπροσωπεύουν τις οικονομικές καταναλώσεις σε κάθε ένα από τα τρακτέρ που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Οι ιδιοκτήτες που συμμετέχουν καταγράφουν στο τέλος της σεζόν που εργάστηκαν με το τρακτέρ τις καταναλώσεις που αυτό είχε στη διάρκεια εκείνη. Στη συνέχεια οι αριθμοί συγκρίνονται με τα όρια που έχει θεσπίσει η John Deere.

Αυτή η τιμή που έχει οριστεί εξαρτάται από το μέσο φορτίο του κινητήρα και κυμαίνεται από ελαφριά έως βαριά φορτία. Φυσικά, οι τιμές κατανάλωσης που έχουν οριστεί είναι προσαρμοσμένες στο κάθε τρακτέρ, καθώς πρόκειται για διαφορετικούς κινητήρες και διαφορετικά μοντέλα εν γένει.



Ξεπερνώντας οι πελάτες τα εργοστασιακά όρια παίρνουν πίσω τα λίτρα που έχασαν. Αν το τρακτέρ καταναλώσει λιγότερα από τον στόχο, τότε τους επιστρέφονται τα χρήματα του κόστους των λίτρων που κατανάλωσαν με δύο φορές την αξία τους.

Το πρόγραμμα εφαρμόζεται σε τρακτέρ που παραγγέλθηκαν από την 1 Νοεμβρίου και μετά και θα έχει ισχύ σε 28 χώρες της Ευρώπης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία