BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πέντε νέα μοντέλα από την Kubota

Τη παρουσίαση των νέων της μοντέλων η ιαπωνική εταιρεία Kubota αποφάσισε να την κάνει αρκετά γνωστή και γιαυτό επέλεξε την διεθνή έκθεση στη Μπολόνια.

Untitled-1

Βασίλης Σοφός

213
0

Η τελευταία σειρά τρακτέρ  που παρουσίασε στην EIMA 2018 η Kubota έχει την ονομασία MGX-IV, έχοντας ως βάση αυτό με τους 104 ίππους M95GX-IV. Το μεγαλύτερο στη γκάμα M135GX-IV αποδίδει 145 ίππους και όπως λέει η εταιρεία, τα μοντέλα βασίζονται σε δύο τύπους κινητήρων, όμως είναι όλοι Stage IV final.

Έτσι λοιπόν από τον τετρακύλινδρο των 3,8 λίτρων V3800 φτάνουμε στον επίσης τετρακύλινδρο 6,1 λίτρων V6108.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ίδια μετάδοση οκτώ ταχυτήτων και τριών σταδίων powershift, παρέχοντας συνολικά 24 ταχύτητες είτε μπροστά είτε πίσω.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ο τρόπος λειτουργίας της τετρακίνησης, η οποία απενεργοποιείται όταν το τρακτέρ στρίβει στο κεφαλάρι με σκοπό την αποφυγή ζημιών σε έδαφος και ελαστικά.

Σύμφωνα με την εταιρεία, έχει δοθεί προσοχή και στο υδραυλικό σύστημα, το οποίο μπορεί να αποδώσει τώρα 133 λίτρα/λεπτό ή 143 λίτρα/λεπτό. Οι ικανότητες ανύψωσης είναι είτε 5 είτε 6,1 τόνους ανάλογα με το μοντέλο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία