BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο Ρομπ Σμιθ επικεφαλής στο εποπτικό συμβούλιο της Fendt

Με νέο πρόεδρο θα συνεχίσει την πορεία του το εποπτικό συμβούλιο της εταιρείας Fendt από τον Ιανουάριο του 2019. Το εποπτικό συμβούλιο της AGCO GmbH (Fendt) εξέλεξε τον Rob Smith ως νέο πρόεδρό του.

fendt-president_1-new

Βασίλης Σοφός

3
0

Ο απερχόμενος πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου, Martin H Richenhagen, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γκρουπ AGCO Corporation, θα παραμείνει μέλος του εποπτικού συμβουλίου της γερμανικής AGCO GmbH. «Μετά από 14 χρόνια ως πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της AGCO GmbH Marktoberdorf χαίρομαι που παραδίδω τα ηνία στον επικεφαλής της εταιρείας AGCO Europe, Rob Smith», είπε.



Ο Martin H Richenhagen εξήρε τις ιδιαίτερες ικανότητες του νέου προέδρου λέγοντας πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό του, όντας σίγουρος ότι θα προάγει την εξέλιξη της μάρκας Fendt και των άλλων εταιρειών του ομίλου, με την υποστήριξη βέβαια του εποπτικού συμβουλίου, της εκτελεστικής διοίκησης και του συνόλου του εργατικού δυναμικού.

Λίγα στοιχεία για τον όμιλο AGCO

Ο όμιλος AGCO απασχολούσε το 2005 περίπου 2.500 υπαλλήλους σε δύο εργοστάσια (Marktoberdorf και Asbach-Baumenheim), πωλώντας περίπου 11.000 τρακτέρ το χρόνο.

Σήμερα, και συγκεκριμένα μέσα στο 2018, ο όμιλος διαθέτει 6 εργοστάσια στη Γερμανία (Marktoberdorf, Asbach-Baumenheim, Waldstetten, Feucht, Hohenmolsen και Wolfenbuttel), απασχολώντας 5.500 υπαλλήλους και πουλώντας 16.800 μηχανήματα.

Σύμφωνα με τον Peter-Josef Paffen ( αντιπρόεδρος και διευθυντής της μάρκας για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή), η Γερμανία αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή τη μεγαλύτερη αγορά τρακτέρ, αφού το ένα τρίτο της παραγωγής τρακτέρ διατίθεται σε Γερμανούς πελάτες.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία