BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μεγάλη ζήτηση σε φορτωτές βλέπει από τις πωλήσεις της η JCB

Όπως αναφέρει η εταιρεία, οι φορτωτικές μηχανές είναι «το δυνατό της σημείο», ειδικά σε χώρες της Μέσης Ανατολής, αντιπροσωπεύοντας το 15-18% του μεριδίου της αγοράς βιομηχανικού εξοπλισμού και πουλώντας περίπου 3000 μηχανήματα το χρόνο.

teleskid_1

Βασίλης Σοφός

95
0

Τη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία σε θέμα ζήτησης αποτελούν οι φορτωτές, σύμφωνα με την JCB, που κοιτάζει τον χάρτη των παγκόσμιων πωλήσεων. Συγκεκριμένα, η σειρά Tier 3 της JCB περιλαμβάνει 16 μοντέλα, διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά μεγέθη πλατφόρμας και με επιλογές του τρόπου ανύψωσης.

Οι κινητήρες με τους οποίους έρχονται εξοπλισμένα τα μοντέλα έχουν ιπποδυνάμεις από 49 έως 92 ίππους. Η αυξανόμενη αυτή ζήτηση προέρχεται όπως λέει η εταιρεία από εργολάβους στον βιομηχανικό κλάδο αλλά και δήμους, όμως πρόσφατα σημειώθηκε και ένα μεγάλο ενδιαφέρον από τον αγροτικό κλάδο. Τα JCB 135HD και τα 155HD είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα στη Μέση Ανατολή, διότι και τα δύο είναι μηχανήματα ακτινικής ανύψωσης που ταιριάζουν περισσότερο στις εργασίες εκσκαφής αλλά και στον βιομηχανικό κλάδο.



Σύμφωνα με την JCB, είναι μηχανήματα εύκολα στη χρήση που δεν απαιτούν μεγάλη συντήρηση, όντας την ίδια στιγμή έτοιμα να δοκιμαστούν σε απαιτητικές συνθήκες. Όπως λέει μάλιστα και ο γενικός διευθυντής της JCB στις περιοχές της Μέσης Ανατολής, Rajbir Sandhu, «η εταιρεία θα συνεχίσει να βελτιώνει περαιτέρω τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της, καθώς η αυξημένη ζήτηση έφερε και αυξημένες απαιτήσεις, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζονται ακόμη πιο ισχυρά μηχανήματα».

Μάλιστα η εταιρεία αναφέρει ότι το νέο JCB Teleskid αποτελεί το μοναδικό φορτωτή με τόσο μεγάλες δυνατότητες στη κατηγορία του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία