BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέος πρόεδρος στο τιμόνι της Kverneland από τον Ιανουάριο του 2019

Τον απερχόμενο Dai Watanabe θα αντικαταστήσει από τον Ιανουάριο του 2019 ο Kazunari Shimokawa (φωτογραφία) αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του ομίλου Kverneland και προέδρου της Kubota Holdings Europe.

Kverneland_president_2

Βασίλης Σοφός

7
0

Ο απερχόμενος Dai Watanabe θα αναλάβει τώρα μια νέα θέση γενικού διευθυντή στρατηγικής στα κεντρικά της Kubota.

Ο νέος πρόεδρος δεν είναι νέος στον χώρο, αφού είναι ενταγμένος στην Kubota από το 1982, έχοντας εργαστεί στην εταιρεία για περισσότερα από 36 χρόνια και αναλαμβάνοντας διαφορετικές διοικητικές θέσεις κάθε φορά.



Προς το παρόν επιτελεί ρόλους αντιπροέδρου της Kubota Holdings Europe, προέδρου της Kubota Europe SAS και αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής επιχειρηματικής μονάδας που καλύπτει τρακτέρ, κινητήρες και ανταλλακτικά.



Εντωμεταξύ, σε συνέντευξή του στο περιοδικό iM FARMING, ο διευθυντής του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης αροτραίου εξοπλισμού της Kverneland, Per Varhaug, παρουσίασε το όραμά του για το άροτρο του μέλλοντος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ένα καλό άροτρο θα πρέπει να κινείται μόνο του», αφήνοντας να εννοηθεί ότι τα μηχανήματα άροσης κινούνται προς τη κατεύθυνση της πλήρους αυτοματοποίησης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία