BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Sabatino SRL εξελίσσει την παλιά πατέντα πρόσφυσης

Η ιδέα πίσω από τη παλιά αλλά αποδοτική αυτή πατέντα είναι η παροχή επιπλέον πρόσφυσης σε δύσβατα εδάφη μέσω μυτερών χαλύβδινων εξαρτημάτων που τοποθετούνται στα πίσω ελαστικά και εξέχουν από τον τροχό.

steel_1

Βασίλης Σοφός

25
0

Οι μέρες όπου σχεδόν όλα τα τρακτέρ θα είναι τετρακίνητα δεν απέχουν πολύ παρ’όλα αυτά η παλιά πατέντα πρόσφυσης είναι ακόμη ζωντανή, κάνοντας μάλιστα πολύ καλή «δουλειά».

Μια ιταλική εταιρεία, η Sabatino SRL, επιμένει στη χρήση αυτού του «αξεσουάρ» για δύο λόγους: πρώτον με τη βοήθειά του η πρόσφυση αυξάνεται και δεύτερον δεν χρειάζεται να βγει από το τρακτέρ, αφού εκτός εργασίας μαζεύεται χωρίς να ενοχλεί.

Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή προϊόντων που βοηθούν στην πρόσφυση των τρακτέρ και των θεριζοαλωνιστικών μηχανών σε δύσκολες συνθήκες.

Η ίδια λέει ότι, μολονότι η φιλοσοφία πίσω από αυτό είναι παλιά, το νέο βοήθημά της έχει μια πολύ σημαντική διαφορά: τα μυτερά χαλύβδινα μαχαίρια πιέζουν προς τα κάτω, ανυψώνοντας ουσιαστικά τον τροχό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το τρακτέρ να ξεκολλάει-η να μη βυθίζεται καθόλου- σε λασπώδη εδάφη.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία