BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι διανομείς λιπάσματος επικρατούν

Αύξηση 6% στην υιοθέτηση μηχανημάτων εφαρμογής λιπάσματος σε παγκόσμιο επίπεδο καταγράφει η έρευνα του οργανισμού Research and Markets, αντλώντας στοιχεία από τους ομίλους AGCO, CNH Industrial, Deere & Co, Kubota & Kuhn.

fertilizer_sensors

Βασίλης Σοφός

11
0

Κερδίζουν έδαφος στην αγορά τα μηχανήματα εφαρμογής λιπάσματος, όπως φαίνεται από πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από τον έγκριτο οργανισμό Research and Markets.

Η έρευνα προβλέπει μία άνοδο της τάξεως του 6% και οι λόγοι έχουν να κάνουν τόσο με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον γεωργικό κλάδο και σε τέτοιου είδους μηχανήματα όσο και με το αυξημένο ενδιαφέρον των παραγωγών για ποιοτικότερα προϊόντα.

Σύμφωνα με τις αναλύσεις της έρευνας, τεχνολογίες όπως οι αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στα μηχανήματα για καλύτερη εφαρμογή, διαμορφώνουν ένα ανταγωνιστικό και συνάμα ενδιαφέρον περιβάλλον στην αγορά.

Οι «παίκτες» -μικροί και μεγάλοι- ολοένα και αυξάνονται και την ίδια στιγμή προσπαθούν να εξελίξουν τον εξοπλισμό τους όσο πιο πολύ μπορούν, αφού τόσο οι έρευνες όσο και οι ίδιες οι εταιρείες έχουν συνειδητοποιήσει πως έχουν περιθώρια για περεταίρω εξέλιξη των ήδη καινοτόμων μηχανημάτων που έχουν κατασκευάσει τα τελευταία χρόνια.

Περισσότερα στοιχεία για την εν λόγω έρευνα δείτε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία