BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρόγραμμα συνεργασίας με startups ξεκινάει η John Deere

Επιδίωξη της John Deere είναι να «αρπάξει» ό,τι πιο καινοτόμο και χρήσιμο οι νεοφυείς επιχειρήσεις αναδεικνύουν και να το φέρει στα μέτρα των μηχανημάτων της.

deere_startups

Βασίλης Σοφός

8
0

Με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ενίσχυση της αξίας της μάρκας, η εταιρεία John Deere προχωρά μέσω του Intelligent Solutions Group στο άνοιγμα συνεργασιών με νεοφυείς επιχειρήσεις που σίγουρα έχουν να προσφέρουν πολλά.

Όπως ανέφερε σχετικά και ο αντιπρόεδρος του τμήματος Intelligent Solutions Group, Τζον Στόουν, « το πρόγραμμα θα τρέξει για τις νεοφυείς επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αποτελέσουν μέρος της John Deere και να εργαστούν σε πραγματικό περιβάλλον ώστε να αφουγκραστούν τις ανάγκες των πελατών».

Ο ίδιος τόνισε τη σημασία που έχει η συνεργασία με τις start-ups, λέγοντας πως θα μπορέσουν από κοινού να δώσουν την ευκαιρία σε επιχειρήσεις και πελάτες να δοκιμάσουν νέες τεχνολογίες πριν αυτές κυκλοφορήσουν μαζικά από την εταιρεία.

Ήδη τρεις επιχειρήσεις συνεργάζονται με την John Deere:

Bear Flag Robotics
Μια εταιρεία από την Καλιφόρνιας που αναπτύσσει τεχνολογίες για αυτόνομα τρακτέρ και εξοπλισμό για μείωση των λειτουργικών εξόδων και αύξηση της ασφάλειας των εργαζομένων.

Hello Tractor
Μια νιγηριανή εταιρεία με μεγάλη εμπειρία επάνω στον γεωργικό κλάδο ειδικά στην Υποσαχάρια Αφρική, έχοντας αναπτύξει μια εφαρμογή διαχείρισης στόλου τρακτέρ για μικρές και μεγάλες εκμεταλλεύσεις.

Taranis
Μια ισραηλινή εταιρεία που δουλεύει για μια αυτοματοποιημένη υπηρεσία σκαναρίσματος πεδίου που βασίζεται σε αεροφωτογραφίες υπο-χιλιοστών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία