Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αύξηση στις πωλήσεις τρακτέρ στην αμερικανική αγορά

Θετικά νούμερα στις πωλήσεις τρακτέρ αλλά και θεριζοαλωνιστικών μηχανών είδε από τον Ιανουάριο μέχρι τον Νοέμβριο η Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικού Εξοπλισμού (AEM).

US_TRACTOR

Βασίλης Σοφός

237
0

Με αύξηση της τάξεως του 9,3% στις πωλήσεις τρακτέρ κάτω των 40 ίππων έκλεισε η περίοδος Ιανουαρίου-Νοεμβρίου για την αμερικανική αγορά, σύμφωνα με την Ένωση Κατασκευαστών Γεωργικού Εξοπλισμού (AEM).

Πιο αναλυτικά, τα στοιχεία δείχνουν αύξηση κατά 6,9% στα τρακτέρ με πίσω κίνηση, 1,4% στα τρακτέρ της κατηγορίας 40-100 ίππων και 5,5% στη κατηγορία των τρακτέρ άνω των 100 ίππων, κάνοντας τη σύγκριση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους.

Ωστόσο η σημαντική αύξηση καταγράφηκε στα τετρακίνητα θηριώδη για την Αμερική τρακτέρ, αφού η διαφορά με το προηγούμενο έτος άγγιξε το 15,9%.

Θετική πορεία και για τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές

Από Νοέμβριο σε Νοέμβριο οι πωλήσεις νέων θεριζοαλωνιστικών μηχανών σημείωσαν αύξηση της τάξεως του 16,6%.

Στις παραπάνω κατηγορίες τρακτέρ ωστόσο, συγκρίνοντας τις δύο χρονιές αναφορικά με τον μήνα Νοέμβριο αποκλειστικά, τα αποτελέσματα είχαν και αρνητικό πρόσημο.

Πιο συγκεκριμένα, οι πωλήσεις πισωκίνητων τρακτέρ έπεσαν κατά 0,9%, η κατηγορία κάτω των 40 ίππων αυξήθηκε ελάχιστα(2%) ενώ στα 40-100 ίππων τρακτέρ οι πωλήσεις σημείωσαν πτώση κατά 7,8%. Από την άλλη μεριά, τα 100 ίππων και άνω τρακτέρ είχαν αύξηση της τάξεως του 4,4%.

Οι πωλήσεις στα τετρακίνητα τρακτέρ αυξήθηκαν από Νοέμβριο σε Νοέμβριο κατά 60,7%. Όσο για τις θεριζοαλωνιστικές, σημειώθηκε και εκεί αύξηση 9,2%.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία