Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Λύσεις που απογειώνουν τις δυνατότητες των αναρτώμενων φορτωτών

Οι παραμετροποιήσεις που μπορούν να δεχθούν οι μπροστινοί φορτωτές είναι ποικίλες. Αυτό που χρειάζεται είναι όρεξη, και φαντασία.

tunning-loader

Βασίλης Σοφός

562
0

Ας δούμε μερικές παραμετροποιήσεις φορτωτών που έγιναν από τους ιδιοκτήτες αυτών:Θέσεις για τους πείρους
Αυτός ο φορτωτής συνήθιζε να προσαρμόζεται σε διαφορετικά τρακτέρ και στο παρελθόν οι δύο πείροι κατέληγαν σε λάθος εργαλειοθήκη με αποτέλεσμα να γίνονται αρκετά λάθη. Η λύση που βρήκε ο ιδιοκτήτης είναι αρκετά απλή: βίδωσε δύο σιδερένια σωληνάκια και εκεί τοποθέτησε τους πείρους έτσι ώστε να βρίσκονται πάντα στο σωστό φορτωτή.
Όλα τα καλά-εξαρτήματα- χωράνε
Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο εξάρτημα στο τρακτέρ σας αλλά τα σημεία ζεύξης δεν ταιριάζουν; Για αυτή τη περίπτωση ο ιδιοκτήτης κόλλησε ένα επιπλέον σημείο ζεύξης στο εξάρτημα έτσι ώστε να μπορεί να δεχτεί διαφορετικά συστήματα άμεσης σύζευξης βραχιόνων.
Αναβάθμιση ανάρτησης
Δεν έχουν όλοι οι μπροστινοί φορτωτές ικανοποιητική ανάρτηση . Αυτός ο ιδιοκτήτης χρησιμοποίησε έναν συσσωρευτή και δύο βίδες για την εκ νέου προσαρμογή μιας ανάρτησης αζώτου στα έμβολα ανύψωσης, ενώ την ίδια στιγμή μια κανονική σφαιρική βαλβίδα κλείνει τον συσσωρευτή. Ωστόσο για την ικανότητα του αποσβεστήρα δεν υπάρχει φυσικά επίσημη εγγύηση λειτουργίας.
Εξοικονόμηση χρημάτων
Η μεταφορά ασυσκεύαστου υλικού βρίσκεται στην καθημερινή λίστα εργασιών για τους περισσότερους μπροστινούς φορτωτές. Όμως οι κανονικοί κάδοι έχουν συχνά μεγάλο φάρδος χωρίς να είναι τόσο ευέλικτοι. Για να γλιτώσει ο ιδιοκτήτης την αγορά ενός στενότερου κάδου, πρόσθεσε επεκτάσεις που προεξέχουν αλλά έχουν κλίση εσωτερική για να συλλέγεται το υλικό χωρίς διαρροές.
Προστασία των θηλιών των μεγάλων σάκων
Για την αποφυγή του σχισίματος των θηλιών των μεγάλων σάκων κατά την ανύψωση και τη μεταφορά, το βίδωμα δύο πλαστικών σωλήνων επάνω στα «δόντια» του φορτωτή φαίνεται αρκετά καλή λύση. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ιδιοκτήτης σκέφτηκε ακόμη πιο έξυπνα και προσάρμοσε στους «προστατευτικούς» σωλήνες χερούλια ώστε να αφαιρούνται με ευκολία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία