BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Kubota, Argo και Iseki με νέες συνεργασίες είναι έτοιμες για Ινδία

Τα εµπορικά τους «κουµάντα» µε Ινδούς κατασκευαστές έκαναν µέσα σε µόλις ένα µήνα οι εταιρείες Argo (Landini, McCormick), Kubota και Iseki, στόχος των οποίων είναι η επέκταση των πωλήσεών τους  στην ινδική αγορά, η οποία αποτελεί µία από τις µεγαλύτερες σε όγκο πωλήσεων τρακτέρ.

2_Trakter_kubota

Βασίλης Σοφός

30
0

Εκτός από αυτό όµως, οι κατασκευάστριες θέλουν να καλύψουν τα «κενά» στη γκάµα των τρακτέρ µικρών ιπποδυνάµεων, αυτών που κατά κόρον πωλούνται στην ινδική αγορά. Σε αυτό το «παιχνίδι» των µικρών τρακτέρ από 35 έως 90 ίππων φιλοδοξούν να µπουν οι τρεις µεγάλοι όµιλοι.

Αρχές ∆εκεµβρίου, η ινδική Tractors and Farm Equipment (TAFE), η τρίτη µεγαλύτερη κατασκευάστρια τρακτέρ στον κόσµο, υπέγραψε συµφωνία µε την Iseki & Co στην Ιαπωνία για την κυκλοφορία και κατασκευή των µικρών της τρακτέρ στην Ινδία.

Όπως αναφέρει ο ειδικός τύπος, η Iseki θα προσφέρει τεχνογνωσία στην TAFE για την κατασκευή µικρών τρακτέρ για την ινδική αγορά. Η συµφωνία θα καλύπτει ακόµη την προµήθεια εξαρτηµάτων µέσω της TAFE, η οποία θα διαθέτει στην αγορά τα συµπαγή premium τρακτέρ της Iseki, ισχύος 35 έως 54 ίππων. Τα πρώτα µοντέλα αναµένονται από τη γραµµή παραγωγής του εργοστασίου Madurai της TAFE µέχρι το 2020.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ  στην εφημερίδα Agrenda που κυκλοφορεί από το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2018
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία