Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέος αντιπρόεδρος για την John Deere Ευρώπης

Προαγωγή παίρνει ένα από τα «παιδιά» της John Deere, ο Ντένις Ντοχέρτι, αφού από τους πολυάριθμους ρόλους που έχει επιτελέσει εντός της εταιρείας έφτασε να πάρει τη θέση του αντιπροέδρου πωλήσεων της John Deere Ευρώπης, Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής.

deere_2

Βασίλης Σοφός

165
0

Από την τελευταία του θέση ο νέος αντιπρόεδρος και πρώην διευθυντής μάρκετινγκ Ντένις  Ντοχέρτι ήταν και ένας από τους υπεύθυνους ανάπτυξης των νέων προϊόντων.


Ντένις  Ντοχέρτι

Μερικά από τα μηχανήματα, πίσω από τα οποία βρισκόταν στο πρόσφατο παρελθόν ο Ντοχέρτι, είναι η σειρά τρακτέρ 5R, το 6230R, 6250R, 8400R, 9RX καθώς και οι αυτοκινούμενες μηχανές συγκομιδής της σειράς 9000.

Ο απερχόμενος Κριστόφ Βίγκερ προσχώρησε στην John Deere το 1991 και τα τελευταία 11 χρόνια είχε την ηγεσία του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ και ήταν αυτός που οργάνωσε όλους τους ντίλερ σε Ευρώπη, Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS ή ΚΑΚ), Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.


Κρίστοφ Βίγκερ

Ο Κρίστοφ Βίγκερ είναι τώρα υπεύθυνος για την επέκταση της εταιρείας με έμφαση στον κλάδο της γεωργίας ακριβείας.

Θα είναι επίσης αρμόδιος για τον καθορισμό στρατηγικών με τις συνεργάτιδες εταιρείες όπως η PLA, Η Mazzotti και η King Agro. Τέλος, θα ηγείται της ενσωμάτωσης των τεχνολογιών γεωργίας ακριβείας της Blue River.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία