Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα νέα τερματικά της Topcon κόβουν δρόμο και ξεκουράζουν τον χειριστή

Την ευκαιρία να γνωρίσουν αλλά και να αγοράσουν με έκπτωση τα νέα τερματικά Topcon X35 και X25 Autosteer θα έχουν οι επισκέπτες της έκθεσης Lamma τις προσεχείς ημέρες. Ως μέρος των προωθητικών ενεργειών της, η εταιρεία θα προσφέρει τα τερματικά μαζί με δωρεάν ενεργοποίηση του συστήματος αυτόματου στριψίματος στο κεφαλάρι Headland Turn.

topcon_x35

Βασίλης Σοφός

173
0

Τα τελευταία δυνατά χαρτιά της Topcon ακούν στο όνομα X35 για το τερματικό των 12,1 ιντσών και X25 για αυτά με οθόνη 8,4 ιντσών. Πρόκειται για δύο πλήρως εξοπλισμένα και με έγχρωμη οθόνη τερματικά που προσφέρουν καθοδήγηση αλλά και το νέο σύστημα στροφής στο κεφαλάρι.

Αμφότερα τα μοντέλα χρησιμοποιούν το λογισμικό Topcon Horizon, το οποίο προσφέρει ένα πολύ εργονομικό περιβάλλον χρήσης λόγω της φιλοσοφίας της εταιρείας να χρησιμοποιεί εικονίδια για τις εκάστοτε λειτουργίες.

Όπως εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της LH Agro, Ρίτσαρντ Ριντ, «το σύστημα Auto Headland Turn αξιολογεί τη γεωμετρία των μηχανημάτων και το διαθέσιμο χώρο περιστροφής στο κεφαλάρι για να υπολογίσει τον συντομότερο δρόμο. Αλλά δε σταματά εκεί, αφού συνεχίζει να ελέγχει το μηχάνημα προετοιμάζοντάς το για το επόμενο πέρασμα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία