Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέα Valtra με 174 ίππους και υπηρεσία Valtra Connect

Τα αναβαθμισμένα τρακτέρ των σειρών T και S με πάνω από 174 άλογα ανακοίνωσε η εταιρεία Valtra ότι θα κυκλοφορήσει τον μήνα Ιανουάριο με τα μοντέλα N174 να έρχονται την άνοιξη και τα N134 και N154 το φθινόπωρο.

valtra-lamma

Βασίλης Σοφός

253
0

Τους νέους κινητήρες που θα φορούν τα τρακτέρ της Valtra παρουσίασαν χθες οι εκπρόσωποι της εταιρείας σε συνέντευξη τύπου ενόψει της έκθεσης LAMMA που ξεκινά αύριο 9 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι κινητήρες LFTN-D5 AGCO Power SCR έχουν πιο ομαλή λειτουργία αλλά οι επεμβάσεις που έγιναν έκαναν τα μοτέρ να χρειάζονται λιγότερη συντήρηση. Αναβαθμίσεις έχουν γίνει στην ορατότητα αλλά και στη πρόσβαση που έχει ο χειριστής στη καμπίνα, λόγω κυρίως της επαναδιαμόρφωσης που έγινε στους κινητήρες.Οι αλλαγές συνεχίζονται, όπως λέει η εταιρεία, στον πρόσθετο χώρο εργαλείων μέσα στην καμπίνα αλλά και στην αναβαθμισμένη διάταξη του οπίσθιου φωτισμού LED. Επίσης, μαζί με το φρεσκάρισμα η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμα και νέα χρώματα για τα τρακτέρ.

Μέσα στη καμπίνα, οι σειρές N,T και S θα διαθέτουν νέο δεύτερο τερματικό SmartTouch το οποίο θα δίνει πρόσβαση στις λειτουργίες ISObus, την αυτόματη καθοδήγηση, τις επιλογές πεδίου και την εξωτερική κάμερα.Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας, άλλες αναβαθμίσεις που θα φέρουν τα νέα τρακτέρ της Valtra περιλαμβάνουν νέο μπροστινό άξονα Aires στην τελευταία σειρά N (N134, N154 και N174), ξεχωριστή, αυτόνομη πνευματική ανάρτηση με έναν αεροθάλαμο καθώς και δύο αμορτισέρ και νέα μετάδοση ισχύος HiTech 4 16x16 στα A104 και A114.

Σημαντικό χαρακτηριστικό ως μέρος της αναβάθμισης είναι η υπηρεσία Valtra Connect που φέρνει η εταιρεία και θα παρέχει δωρεάν για τα πρώτα τρία χρόνια στα τρακτέρ της σειράς Ν και Τα και αργότερα μέσα στον ίδιο έτος στις σειρές A και S. Μέσω της υπηρεσίες οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε δεδομένα του τρακτέρ και άλλες λειτουργίες GPS και CANbus από τον υπολογιστή ή το smartphone.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία