Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η καμπάνια για την ασφάλεια των αγροτών

Με στόχο να μειωθούν στο μέγιστο βαθμό τα ατυχήματα στη γεωργία, ένας από τους πιο επιτυχημένους φορείς εκπροσώπησης για τη γεωργία στην Αγγλία, ο NFU (National Farmers' Union), θα «τρέξει» την καμπάνια «drivesafetyforward» στην προσεχή έκθεση LAMMA 2019.

farmers_safety

Βασίλης Σοφός

115
0

Στην ασφάλεια μέσα στο αγρόκτημα και στη μείωση των ατυχημάτων μέσα σε αυτό αποσκοπεί η νέα καμπάνια του φορέα εκπροσώπησης της γεωργίας NFU στην Αγγλία, η οποία θα δώσει ηχηρό παρών στην προσεχή έκθεση LAMMA 2019 που θα λάβει χώρα στην Αγγλία από αύριο 9 Ιανουαρίου.

Η καμπάνια με το σύνθημα «drivesafetyforward» έχει απώτερο σκοπό να κινητοποιήσει τους αγρότες ώστε να δοθεί η απαραίτητη προσοχή αναφορικά με τα ατυχήματα που πολύ συχνά συμβαίνουν στο χωράφι.

Η φιλοδοξία του φορέα είναι να μειώσει στο ήμισυ – ή και ολοσχερώς- μέχρι το 2023/24 τον αριθμό των θυμάτων από γεωργικά ατυχήματα. Πιο συγκεκριμένα, η δεωδεκάμηνη καμπάνια θα εστιάσει στην ενθάρρυνση των αγροτών ώστε να χρησιμοποιούν τη λειτουργία ασφαλούς διακοπής στα μηχανήματά τους, να φορούν ζώνη ασφαλείας και να οδηγούν νόμιμα.

Επιπρόσθετα, τους επόμενους μήνες θα δοθούν και συμβουλές ασφαλείας για τις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και για όσους έχουν μικρά παιδιά εντός του χωραφιού ή εργάζονται σε υψόμετρο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία