Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Από φρεσκάρισμα πέρασε η John Deere τα τρακτέρ της δημοφιλούς σειράς 5R

Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν αλλαγές με στόχο την αύξηση της ευελιξίας και την βελτίωση της προσαρμοστικότητας των τρακτέρ σε κτηνοτροφικές και αρόσιμες καλλιέργειες. Χαρακτηριστικά τα συστήματα AutoTrac και ISObus με τις λειτουργίες γεωργίας ακριβείας.

deere_5r_2

Βασίλης Σοφός

263
0

Ανανεώσεις ανήγγειλε ότι θα κάνει για το 2019 η John Deere στα μοντέλα της σειράς 5R ( 90 έως 125 ίπποι), με στόχο να τα κάνει πιο ευέλικτα αλλά και πιο «έξυπνα» μέσα στο χωράφι.

Τα αναβαθμισμένα μοντέλα θα ενσωματώνουν τη τεχνολογία JDLink, που θα προσφέρεται με δωρεάν συνδρομή για 5 χρόνια. Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια αναδιαμόρφωση στο μπροστινό μέρος για αύξηση της ορατότητας.

Οι ελκυστήρες 5090R, 5100R, 5115R και 5125R είναι εξοπλισμένοι με κινητήρες της John Deere PWX 4,5 λίτρων (Stage IIIB). Και τα τρία κιβώτια ταχυτήτων προσφέρουν ένα πλήρως αυτόματο συμπλέκτη, μεμονωμένες ταχύτητες εκκίνησης, ταχύτητες που ρυθμίζονται ξεχωριστά και ηλεκτρικό σύστημα στάθμευσης. Η αυτόματη μετατόπιση είναι στάνταρ στο κιβώτιο Command8 και προαιρετική στο κιβώτιο CommandQuad 16/16.

Τα τρακτέρ της σειρά 5R διαθέτουν ένα κυρτό ενιαίο πλαίσιο με χαμηλό κέντρο βάρους και καταφέρνουν να κάνουν έναν κύκλο στροφής μόλις στα 3,75 μέτρα και, όπως λέει η John Deere, αυτός ο κύκλος στροφής παραμένει ακόμη και όταν το τρακτέρ κινείται με μπροστινό φορτωτή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία