BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι θεριζοαλωνιστικές της John Deere στην έκθεση CES 2019

Τεχνητή νοημοσύνη, σύγχρονα συστήματα GPS και μια σειρά από αισθητήρες έχει ενσωματώσει στις νέες θεριζοαλωνιστικές της μηχανές η John Deere που λανσάρει στη μεγάλη έκθεση/συνέδριο τεχνολογίας CES 2019 στο Λας Βέγκας.

DEERE_CES_1

Βασίλης Σοφός

9
0

Η John Deere επενδύει τεράστια ποσά στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης καθώς και σε συνεργασίες με νέες επιχειρήσεις στο χώρο της τεχνολογίας, «ξεζουμίζοντας» κάθε τι καινοτόμο για να βρει τη χρυσή τομή στις τεχνολογίες που εξυπηρετούν πραγματικά τον παραγωγό επαγγελματία (Πρόγραμμα συνεργασίας με startups ξεκινάει η John Deere).

Οι νέες υπερσύγχρονες θεριζοαλωνιστικές μηχανές εφοδιάζονται με GPS, lazers και κάνοντας χρήση του Machine Learning (Εκμάθηση Μηχανών) απογειώνει ουσιαστικά τις δυνατότητες στο χωράφι. Πιο συγκεκριμένα, Η John Deere λέει ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η John Deere στο GPS της πετυχαίνει με ακρίβεια μιας ίντσας καθοδήγηση στα τρακτέρ σε σύγκριση με την ακρίβεια τριών μέτρων που πετυχαίνουν τα συμβατικά GPS.

«Θέλουμε οι καταναλωτές να καταλάβουν πώς βελτιστοποιείται η καλλιέργεια στα τρόφιμα», δήλωσε η Ντιάνα Κοβάρ, υπεύθυνη μάρκετινγκ της John Deere. «Η συγκομιδή σιτηρών αλλά και δεδομένων είναι το «πακέτο» που βοηθά πραγματικά τους αγρότες να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για την επόμενη καλλιεργητική περίοδο», εξηγεί η Ντιάνα Κοβάρ, τονίζοντας ότι οι τεχνολογίες που ενσωμάτωσε η John Deere στις θεριζοαλωνιστικές μηχανές μπορούν να προσφέρουν στον παραγωγό εξοικονόμηση από ένα έως τρία δολάρια ανά στρέμμα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία