BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σπεσιαλίστες προσλαμβάνει η Fendt

«Μας αρέσει να ανταποκρινόμαστε με το καλύτερο τρόπο σε ό,τι ζητά το προσωπικό που δουλεύει για τη Fendt, με τον ίδιο τρόπο που ανταποκρινόμαστε και στις ανάγκες των πελατών μέσω της κατασκευής αξιόπιστων μηχανημάτων», δήλωσε ο Μάρτιν Χάμερ (Martin Hamer, διευθυντής πωλήσεων στην Αγγλία και την Ιρλανδία, θέλοντας να περιγράψει τη στρατηγική της εταιρείας.

fendt_prosopa_1

Βασίλης Σοφός

9
0

Η τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο του προσωπικού της Fendt είναι ο Σάιμον Χέβιτ (Simon Hewitt) που αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου πωλήσεων για τις θεριζοαλωνιστικές μηχανές και τα προϊόντα αγροτικού εξοπλισμού στη βόρεια περιοχή της Αγγλίας. Το νέο μέλος κατέχει τον χώρο των πωλήσεων, καθώς έχει δουλέψει για την εταιρεία Hallmark Tractors, όπου ήταν υπεύθυνος για τις στρατηγικές προβολής των θεριζοαλωνιστικών της New Holland.


 Φωτογραφία: Σάιμον Χέβιτ

Στην εταιρεία εισέρχεται ακόμη ένα μέλος, ο Πίτερ Χένσον (Peter Henson) , που προέρχεται από την κατασκευάστρια Amazone, δουλεύοντας για όλη τη γκάμα των ψεκαστικών μηχανημάτων της εταιρείας και τον εξοπλισμό κατεργασίας εδάφους. Εκεί ο Χάνσον ήταν υπεύθυνος για την εκπαίδευση παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές και απαντώντας σε τεχνικά ερωτήματα.

Το τρίτο νέο πρόσωπο της Fendt είναι o Σαμ Τρέντγκολντ (Sam Treadgold), ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του ειδικού υποστήριξης προϊόντων για τον αγροτικό εξοπλισμό φροντίδας του χόρτου, παρέχοντας τις υπηρεσίες του στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. Και ο Τρέντγκολντ έρχεται στη νέα του δουλειά από τον κλάδο της γεωργίας. Θα συνεργαστεί με την ομάδα της Fendt ενισχύοντας την υποστήριξη απέναντι στους πελάτες για τα χορτοκοπτικά, τα τρακτέρ, τις χορτοδετικές μηχανές καθώς και τα φορτηγά οχήματα Tigo.


Φωτογραφία: Σαμ Τρέντγκολντ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία