BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Από εφαρμογή στο κινητό θα ελέγχονται στο εξής τα Valtra

Μια νέα εφαρμογή της κατασκευάστριας Valtra επιτρέπει στον χειριστή να έχει πρόσβαση εξ αποστάσεως σε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του τρακτέρ.

valtra_application_1

Βασίλης Σοφός

12
0

Πρόσβαση στη κατάσταση του τρακτέρ μπορεί να έχει από το κινητό του ο ιδιοκτήτης των νέων Valtra, μέσω της νέας εφαρμογής που ανέπτυξε η εταιρείας.

Ο χειριστής μπορεί να δει τη στάθμη καυσίμου του τρακτέρ, τη θέση του μέσω GPS και άλλα στοιχεία, τα οποία μπορεί την ίδια στιγμή να διαμοιραστεί με τον αντιπρόσωπο της περιοχής του, ώστε να γίνει σωστότερη διάγνωση σε περίπτωση ύπαρξης σφαλμάτων.



Η εφαρμογή και η υπηρεσία που τη συνοδεύει ονομάζεται «Valtra Connect, Care & Go» και είναι διαθέσιμη στα τρακτέρ της σειράς N και T για αρχή. Σε μελλοντικό χρόνο αλλά μέσα στο 2019 ενδέχεται να γίνει διαθέσιμη και για τις σειρές A και S.

Οι τυχεροί που θα μπορούν αρχικά να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή είναι εκείνοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους τρακτέρ της σειράς N και T στην έκδοση Smartouch, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του τμήματος μάρκετινγκ της Valtra Mikko Lehikoinen.



Όμως το «Valtra Connect» μπορεί επίσης να τοποθετηθεί εκ των υστέρων σε ορισμένα μοντέλα. Να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν για τα πρώτα τρία χρόνια από τη στιγμή της αγοράς του νέου Valtra.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία