BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με 6 βραβεία βραβεύεται η John Deere για τις τελευταίες της καινοτομίες

Ο Αμερικανικός Οργανισμός Μηχανικών της Γεωργίας και της Βιολογίας (ASABE) βραβεύει κάθε χρόνο 50 από τα πιο καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες στο κλάδο των τροφίμων και της γεωργίας με τα βραβεία ΑΕ50, τα οποία απονέμονται στις εταιρείες από ειδικούς μηχανικούς του κλάδου.

deere_award_1

Βασίλης Σοφός

9
0

Τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της John Deere βράβευσε ο Αμερικανικός Οργανισμός μηχανικών της Γεωργίας και της Βιολογίας (ASABE). Μεταξύ άλλων εταιρειών που απέσπασαν τα δικά τους βραβεία, η John Deere τιμήθηκε για τις εξής καινοτομίες της:

CommandPro joystick for 6R Tractors

Bale Mobile app

2660VT Variable-Intensity Tillage tool

Tracks for S-Series Combines

A machine performance app that’s part of its Generation 4 CommandCenter™

700FD HydraFlex™ Draper


Σύμφωνα με τους κριτές, η John Deere τιμήθηκε για την εφευρετικότητα που την χαρακτηρίζει ως εταιρεία στην ανάπτυξη προϊόντων που προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου και κόστους κατά την εργασία αλλά βελτιώνουν παράλληλα και την ασφάλεια του χειριστή.

Ο διευθυντής παραγωγής και υπεύθυνος για τις τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας της John Deere δήλωσε: «Τα φετινά βραβεία AE50 αποδεικνύουν ότι οι εργαζόμενοί μας διακατέχονται από καινοτόμο πνεύμα. Καταδεικνύουν επίσης τη δέσμευση της εταιρείας μας να φέρει σε επαφή τους αγρότες με τα πιο χρήσιμα και ποιοτικά προϊόντα της εταιρείας. Οι μηχανικοί της John Deere εργάζονται ακούραστα για να δημιουργήσουν συναρπαστικά νέα προϊόντα και τεχνολογία που θα ωφελήσουν τους πελάτες μας».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία