BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ο όμιλος Argo Tractors ξαναχτυπά με τα νέα τετρακύλινδρα McCormick Χ7

Τρία νέα μοντέλα για όλους με «boost power» για αύξηση ισχύος σε δύσκολες συνθήκες στο χωράφι.

McCormick_x7_new

Βασίλης Σοφός

24
0

∆ιπλό χτύπηµα µέσα σε διάστηµα λίγων ηµερών κάνει ο όµιλος Argo Tractors (McCormick Landini και Valpadana), αφού µετά την ανακοίνωση της σηµαντικής συνεργασίας του µε την ινδική εταιρεία ITL (International Tractors Limited) φτάνει η ώρα για τα ανανεωµένα McCormick X7 P6 που πραγµατοποίησαν το παγκόσµιο ντεµπούτο τους στην έκθεση Lamma 2019 στην Αγγλία.

Η McCormick σπεύδει να «γεµίσει» το κενό µεταξύ της ναυαρχίδας των 310 ίππων X8.680 VT-Drive και του X6.45 των 119 ίππων, παρουσιάζοντας το McCormick X7 P6. Η σειρά X7 θα περιλαµβάνει τρία µοντέλα (X7.440/450/460) µε κινητήρες νέας γενιάς από 141 έως 176 ίππους µε σύστηµα «boost power» για αύξηση της ισχύος, όπως δηλώνει η εταιρεία. Τα X7 είναι συµµορφωµένα µε τους κανονισµούς ρύπων Tier 4, προσφέροντας τις κατάλληλες επιδόσεις για ένα ευρύ φάσµα εργασιών κτηνοτροφικής και αγροτικής φύσης.

Μολονότι όλες οι εκδόσεις θα τροφοδοτούνται από έναν κινητήρα 4,5 λίτρων BetaPower της FPT Industrial µε SCR και DOC (χωρίς φίλτρο DPF) για συµµόρφωση µε τους κανονισµούς Euro Stage IV / Tier 4, υπάρχει η επιλογή µιας αδιαβάθµητου κιβωτίου έκδοσης ή µιας απλούστερης µε semi-powershift σύστηµα.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Agrenda που κυκλοφορεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία