BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τρακτέρ Claas προς ενοικίαση από την Sixt

Η ενέργεια αυτή αποτελεί μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ για τη προώθηση του προγράμματος First Claas Rental, το οποίο ξεκίνησε ως πιλοτικό πρόγραμμα στη Γερμανία πέρυσι.

sixt_claas_2_high

Βασίλης Σοφός

75
0

Να νοικιάσει ένα από τα μεγάλα Claas Axion των σειρών 800 και 900 μπορεί ο καθένας πλέον στη Γερμανία, αφού η εταιρεία τρακτέρ υπέγραψε το ντηλ με την εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων Sixt.

Το πρόγραμμα δεν απευθύνεται μάλιστα μόνο στους αγρότες αλλά μπορεί ο καθένας, ακόμη και για μια βόλτα, να νοικιάσει για μια μέρα-ή και περισσότερο- ένα από τα τρακτέρ της Claas.

Βέβαια η καμπάνια «τρέχει» για αρχή μόνο στη Γερμανία, με την Claas να λέει ότι αυτό μπορεί να επεκταθεί και σε άλλες χώρες σε μελλοντικό χρόνο. Τα Axion 800 και 900 πάντως στη Γερμανία έχουν αποκτήσει ήδη τα πορτοκαλί χρώματα καθώς και το λογότυπο της εταιρείας ενοικιάσεων Sixt.



Για διαφημιστικούς λόγους όμως και πάλι, τα συγκεκριμένα θα αποτελέσουν διακοσμητικό στοιχείο στο προαύλιο της Sixt και οι πελάτες θα μισθώνουν ένα κανονικό Claas με τις κλασικές πράσινες αποχρώσεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία