BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ντεμπούτο για τη νέα μηχανή συγκομιδής της Vervaet

Τα νέα αυτοκινούμενα μηχανήματα θα παρουσιασθούν στις 31 Ιανουαρίου στην Αγγλία.

vervaet_site

Βασίλης Σοφός

23
0

Τα ανανεωμένα μηχανήματα συγκομιδής ζαχαρότευτλων πρόκειται να παρουσιάσει η εταιρεία J Riley Beet Harvesters Ltd στην Αγγλία σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιανουαρίου.

Οι αυτοκινούμενες μηχανές συγκομιδής της ολλανδικής εταιρείας Vervaet κυριαρχούν ειδικά στην αγορά της Αγγλίας, όπου πωλούνται πάνω από 20 χρόνια. Σύμφωνα με τον Ολλανδό κατασκευαστή, το Beet Eater 925 Evo είναι το πιο πρόσφατο «επίτευγμά του αλλά και το πρώτο στην αγορά το οποίο διαθέτει διαμόρφωση 9 σειρών.

Πρωτοτυπία για τα δεδομένα αποτελεί και το γεγονός ότι το Beet Eater 925 Evo διαθέτει έναν τρόχο πίσω, διαγράφοντας τη τροχιά του χωρίς να τραυματίζει το έδαφος με το συνολικό του βάρος.

Η υπόλοιπη γκάμα

Η εταιρεία θα συνεχίσει να διαθέτει όμως στην αγορά και το έξι σειρών Beet Eater 625 Evo, αφού όπως αναφέρει η Vervaet, αποτελεί και αυτό ένα μοντέλο-επιτυχία στην αγορά μηχανών συγκομιδής.

Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών και ένα τρίτο μηχάνημα, το Q-616, που αποτελεί τη πρόταση της εταιρείας στη κατηγορία των πιο μικρών μηχανών συγκομιδής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία