BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τρεις φορτωτές σειράς L στο νέο χαρτοφυλάκιο της John Deere

Τα νέα μοντέλα ανήκουν στη σειρά L (524L, 544L και 624L) και οι αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους της σειράς K εντοπίζονται στη νέα πιο άνετη καμπίνα και στις ικανότητες φόρτωσης και ανύψωσης.

deere_l_site

Βασίλης Σοφός

8
0

Τρεις νέους φορτωτές της σειράς L λάνσαρε η John Deere οι οποίοι προορίζονται τόσο για εργασίες σε εργοτάξια όσο και για απαιτητικές δουλειές στο χωράφι.

Η John Deere αναβάθμισε τα επίπεδα άνεσης που προσφέρει η καμπίνα, επανασχεδιάζοντάς την με σκοπό τη βελτίωση της ορατότητας. Παράλληλα, ανανεώθηκαν και τα χειριστήρια για τον φορτωτή ώστε να παρέχουν στον χειριστή μεγαλύτερη ευκολία κατά τον χειρισμό του κάδου και άλλων λειτουργιών.

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, η νέα καμπίνα προσφέρει περισσότερους χώρους αποθήκευσης εργαλείων και μικροαντικειμένων. Το κάθισμα του χειριστή είναι προαιρετικά θερμαινόμενο, με την John Deere να λέει ότι ο χώρος για τα πόδια είναι αυξημένος. Μέσα στη καμπίνα ο χειριστής έχει στη διάθεσή του τρεις θύρες φόρτισης συσκευών.

Οι εξωτερικοί καθρέπτες ρυθμίζονται αυτόματα, δίνοντας τη δυνατότητα για πιο εύκολη προσαρμογή ανάλογα με την εργασία που εκτελείται μια συγκεκριμένη στιγμή. Πίσω από τους τροχούς και στα χειριστήρια του φορτωτή έχει ενσωματωθεί μια τρίτη αλλά και μια τέταρτη λειτουργία του βοηθητικού υδραυλικού συστήματος.

Ακόμη, μέσα στην καμπίνα έχουν προστεθεί δύο πολυλειτουργικά κουμπιά, δίνοντας την ευκαιρία στον χειριστή να παραμετροποιήσει τη λειτουργία τους σύμφωνα με τις ανάγκες του. Τα μοντέλα 524L, 544L και 624L διαθέτουν πετρελαιοκινητήρες χωρητικότητας 6,8 λίτρων της John Deere (Tier 4) με απόδοση 152 (113kW), 166 (123kW) και 192 (143kW) ίππους αντίστοιχα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία