BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τρία βραβεία καινοτομίας απέσπασαν οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές της Case IH

Η ASABE είναι η αμερικανική ομοσπονδία μηχανικών γεωργικού εξοπλισμού επικεντρώθηκε στις τεχνολογίες των θεριζοαλωνιστικών μηχανών της εταιρείας.

CASE_COMBINE_AWARD

Βασίλης Σοφός

124
0

Οι καινοτομίες για τις οποίες διακρίθηκε η Case είναι επιγραμματικά οι εξής:

- Case IH AFS Soil Command: Τεχνολογία ανίχνευσης του είδους σποράς και αγρονομικός έλεγχος

- Precision Disk 500 double shoot (DS): Σύστημα ταυτόχρονης σποράς με ταυτόχρονη σπορά και λίπανση σε ένα μόνο πέρασμα

- Η σειρά Axial-Flow 250 με το προαιρετικό σύστημα AFS Harvest Command: Ηλεκτρικό κιβώτιο 2 ταχυτήτων με 2-τάχυτο ηλεκτρικό κιβώτιο ταχυτήτων με αυτοματισμούς προσαρμογής της μετάδοσης κατά την εργασία

Η ομοσπονδία ASABE μαζί με την ένωση κατασκευαστών γεωργικού εξοπλισμού (AEM) βράβευσε και τις τρεις τεχνολογίες ως κορυφαίες καιτονομίες. Τα βραβεία ASABE, χρηματοδοτούμενα από το περιοδικό ASABE Resource, αναζητούν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες ενσωματωμένες σε αγροτικά μηχανήματα αλλά και προϊόντα που υπηρετούν τις βιομηχανίες τροφίμων.

Εταιρείες από όλο τον κόσμο υποβάλλουν συμμετοχές στον ετήσιο διαγωνισμό AE50 της ASABE και μέχρι 50 από τα καλύτερα προϊόντα επιλέγονται από μια ομάδα διεθνών εμπειρογνωμόνων μηχανικών. Οι κριτές επιλέγουν καινοτόμα προϊόντα που σκοπό έχουν να προάγουν τη βιομηχανία τροφίμων και τη γεωργία.

«Οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται πάντα στη βελτίωση της αποδοτικότητας με στόχο την αύξηση του κέρδους των πελατών μας από τις εκμεταλλεύσεις τους», δήλωσε ο Σκοτ Χάρις (Scott Harris), αντιπρόεδρος της Case IH που ανήκει στη NAFTA(Η Συμφωνία Ελεύθερου Εμπορίου Βόρειας Αμερικής (NAFTA) είναι μια εμπορική συμφωνία μεταξύ του Μεξικού, των ΗΠΑ και του Καναδά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία