BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Επέκταση του εργοστασίου της κάνει η Massey Ferguson

Η υλοποίηση των σχεδίων επέκτασης θα αποτελέσει και το «ορόσημο» για την έναρξη του πενταετούς προγράμματος MF Growing Together 5 της Massey Ferguson.

mf_site

Βασίλης Σοφός

615
0

Σχέδια για επέκταση του εργοστασίου στο Μπωβαί της Γαλλίας κάνει η Massey Ferguson (ανήκει στον όμιλο AGCO) λόγω της ανάγκης κατασκευής περισσότερων τρακτέρ. Ταυτόχρονα, προγραμματίζει τη κατασκευή ενός νέου χώρου δοκιμών για τα τρακτέρ της.

Στα άλλα στρατηγικά σχέδια της Massey Ferguson περιλαμβάνεται η απόκτηση και η αξιοποίηση ενός γειτονικού χώρου μιας άλλης εταιρείας, της Froneri, η οποία έκλεισε τον Οκτώβριο του 2018. Με την ολοκλήρωση των σχεδίων επέκτασης του εργοστασίου της, η Massey Ferguson θα απασχολήσει συνολικά 2500 υπαλλήλους.

Μαζί με τις παραπάνω αλλαγές θα έρθουν και νέα μοντέλα στη γκάμα του ομίλου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θίερυ Λοτ, Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Massey Ferguson για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

«Τα εγκαίνια των νέων χώρων του εργοστασίου θα σηματοδοτήσουν και την έναρξη του πενταετούς προγράμματος ανάπτυξης MF Growing Together 5 της εταιρείας», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο εργοστάσιο Μπωβαί της Γαλλίας έχουν επενδυθεί περισσότερα από 300 εκατ. ευρώ τα τελευταία 6 χρόνια με την εταιρεία να έχει στα σκαριά τη κατασκευή 14 νέων μοντέλων μέχρι το 2023.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία