BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Ταξίδι στην καρδιά της Zetor

Η επίσκεψη συνδιοργανώθηκε με την ελληνική εισαγωγική εταρεία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. , με σκοπό να δουν από κοντά οι πελάτες το εργοστάσιο και την γκάμα των νέων μοντέλων.

zetor_galler_site

Βασίλης Σοφός

164
0

Με μια ξενάγηση στη γραμμή παραγωγής των νέων μοντέλων της τσέχικης φίρμας Zetor ανταμείφθηκαν οι πιστοί πελάτες της μάρκας, οι οποίοι αναχώρησαν από την Ελλάδα στις 22 Νοεμβρίου, με συνοδεία εκπροσώπων-συνδιοργανωτών της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. Στο ταξίδι συμμετείχαν έξι πελάτες της Zetor, από Τρίκαλα, Λάρισα, Κομοτηνή και Σέρρες. Η επίσκεψη είχε σκοπό να δουν από κοντά οι πελάτες το εργοστάσιο και την γκάμα των νέων μοντέλων.

Κατά την άφιξη εκπρόσωποι της εταιρίας Zetor Tractos a.s., υποδέχθηκαν τους έλληνες πελάτες στο εργοστάσιο και τους ξενάγησαν στην γραμμή παραγωγής. Μετά από μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με την ιστορία της εταιρίας, ο υπεύθυνος Marketing, Alexandr Kuchař, εξήγησε στους επισκέπτες τα στάδια της γραμμής παραγωγής και όλη τη διαδικασία μέχρι την τελική κατασκευή ενός ελκυστήρα.

Η ξενάγηση συνεχίστηκε στους εξωτερικούς χώρους του εργοστασίου, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα μοντέλα ελκυστήρων και να κάνουν test drive σε πραγματικές συνθήκες. Την παράσταση έκλεψε το καινούργιο Zetor Crystal HD, το οποίο ικανοποίησε με το παραπάνω τις προσδοκίες όλων. Έπειτα οι επισκέπτες οδηγήθηκαν στα κεντρικά γραφεία του εργοστασίου και την αίθουσα Proxima.



Εκεί παρακολούθησαν, μέσω οπτικού υλικού, παρουσίαση της πορείας της τσέχικης εταιρίας από το έτος ίδρυσής της έως σήμερα. Στη συνέχεια ενημερώθηκαν για το νέο Crystal HD, τον καινούργιο σχεδιασμό σε όλα τα μοντέλα καθώς και τους στρατηγικούς στόχους της εταιρίας. Μετά την παρουσίαση, εκπρόσωπος του εργοστασίου προσέφερε αναμνηστικά δώρα στους πιστούς πελάτες της Zetor, και έπειτα ακολούθησε γεύμα στο εστιατόριο του εργοστασίου.

Η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στον εκθεσιακό χώρο Zetor Gallery, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα νέα καθώς και πολλά από τα ιστορικά μοντέλα της Zetor. Τέλος, οι πελάτες ξεναγήθηκαν στο κέντρο του Brno, όπου είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν τα αξιοθέατα της πόλης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σχέση του εργοστασίου με την Ελλάδα έχει μεγάλη ιστορία και τα Zetor από παλιά είχαν καθιερωθεί στις πρώτες επιλογές των ελλήνων αγροτών, χάρη στην μεγάλη έλξη τους και την οικονομική συντήρηση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλα άλματα στην εξέλιξη των μοντέλων που προσφέρονται, με σημαντικές επενδύσεις στην ποιότητα των υλικών και τον σχεδιασμό. Η εταιρεία «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας των τρακτέρ Zetyor για περισσότερα από 60 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.demeter.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία