BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Στην Ιρλανδία το επετειακό Centenario

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το επετειακής έκδοσης T5.120, που μαζί με τα T5.115, T4.110F( με καμπίνα), T4.110LP ROPS, T4.110FB ROPS και TK4.110 ROPS θα πωληθούν σε μόλις 100 κομμάτια συνολικά, για τη επέτειο των 100 χρόνων της εταιρείας Fiat.

centenario_4

Βασίλης Σοφός

340
0

Άσφαλτο πάτησε ένα από τα πρώτα επετειακά Fiat Centenario της New Holland, που τα είδαμε να αποκαλύπτονται και να «παίρνουν αιχμαλώτους» στην έκθεση EIMA 2018, στη Μπολόνια της Ιταλίας.



Η Fiat αποφάσισε να πάρει 6 από τα νέα μοντέλα της New Holland και να τα ντύσει με τα χρώματα και τις ειδικές «ταυτότητες» που τα κάνουν μοναδικά. Όπως έχει αναφέρει η εταιρεία, θα κατασκευαστούν μόνο 100 μοντέλα συνολικά και, από όσο φαίνεται, μόνο για λίγους πελάτες.

«Στα επετειακά Fiat αποτυπώνονται όλα τα στοιχεία της κληρονομιάς των τρακτέρ της εταιρείας, με το πρώτο από τα 100 τέτοια μοντέλα να παραδίδεται στην Ιρλανδία», δήλωσε εκπρόσωπος της New Holland.



Ας θυμηθούμε ότι το πρώτο τρακτέρ Fiat βγήκε από τη γραμμή παραγωγής το 1918, με το μοντέλο 702 να έρχεται να καλύψει την έλλειψη εργατικών χεριών στη γεωργία κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου Fiat Centenario αποτελεί έμπνευση από την σειρά Fiatagri 90, προϊόν ανάπτυξης του Κέντρου Σχεδιασμού της CNH Industrial.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία