Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με το Mitsubishi L200 έφυγε ο Αγρότης της Χρονιάς 2019

Ο παραγωγός κηπευτικών και καρπουζιών με επιχειρηματικό δαιμόνιο από την Αμαλιάδα, Παναγιώτης Πασσάς, μαζί με τα αδέρφια του θα αξιοποιήσουν για τρεις μήνες «στο μέγιστο» τις δυνατότητες που δίνει τόσο εκτός όσο και εκτός δρόμου το pick-up της Mitsubishi.

Mitsubishi_site_1

Βασίλης Σοφός

4867
2

Το αναβαθμισμένο pick-up L200 της Mitsubishi θα έχει για τρεις μήνες στη διάθεσή του ο νικητής «Αγρότης της Χρονιάς 2019». Η Αδελφοί Σαρακάκης Α.Ε.Β.Μ.Ε, επίσημος εισαγωγέας των Mitsubishi στην Ελλάδα ήταν για άλλη μια χρονιά θερμός υποστηρικτής της εκδήλωσης-θεσμός «Αγρότης της χρονιάς», παρουσιάζοντας τα πλάνα της ως εταιρεία αλλά δίνοντας και περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυτελές και «αθλητικό» Mitsubishi L200.Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αδελφοί Σαρακάκης Α.Ε.Β.Μ.Ε που παρευρέθηκε στην εκδήλωση του «Αγρότη της Χρονιάς», το pick-up της Mitsubishi συνδυάζει στοιχεία που ενσωματώνουν τα σύγχρονα και ασφαλή SUV και χαρακτηριστικά που το κάνουν να πρωτοπορεί και στη σκληρή αγροτική δουλειά.

Το τελευταίας γενιάς σύστημα τετρακίνησης του αγροτικού της Mitsubishi, βασισμένο σε αυτό που φοράει το επιτυχημένο Pajero, κρύβει μέσα του τα στάνταρτ χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα αγροτικό όχημα αλλά κλέβοντας λίγο από τη αίγλη των συστημάτων υποβοήθησης και ασφαλείας των οχημάτων SUV.Σύστημα ελέγχου ολισθήσεως και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος στη κατάβαση είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν το pick-up σε κάτι περισσότερο από ένα απλό αγροτικό όχημα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκης Α.Ε.Β.Μ.Ε, σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν προσανατολιστεί προς μία κοινή γραμμή, φτιάχνοντας αγροτικά οχήματα των οποίων οι δυνατότητες δεν περιορίζονται σε αυτές που αφορούν μόνο τις αγροτικές εργασίες. Τα νέας γενιάς pick-up ομόρφυναν, απέκτησαν μειωμένο συντελεστή οπισθέλκουσας (μερικές φορές κάτω από 0,4) και δομή ενός σύγχρονου επιβατικού οχήματος ελεύθερου χρόνου (SUV).

Όλα αυτά δεν συνέβησαν καθόλου τυχαία, αφού οι εταιρείες αντιλήφθηκαν την αλλαγή αυτή στην αγορά, κατά την οποία ο νέος αγρότης χρησιμοποιεί το όχημά του και για άλλες δρατηριότητες. Η Mitsubishi αφουγκράστηκε από τις πρώτες τις αλλαγές αυτές, τις οποίες έκανε εμφανείς στα νέας γενιάς αγροτικά της οχήματα, τα οποία έχουν πλέον αίσθηση SUV αλλά και αγροτικού μαζί.Να σημειώσουμε ότι ακόμη και οι αναρτήσεις του νέου Mitsubishi L200 είναι φτιαγμένες για οδήγηση με μεγάλο φορτίο αλλά ταυτόχρονα διαθέτουν την άνεση ενός τζιπ που κινείται σε εκτός δρόμου έδαφος.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

22-01-2019 17:53ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ Πολύδωρος

Δεν γνωρίζω πολύ καλά την Νέα γενιά l200 εδώ και δύο χρόνια έχω αγοράσει ένα l200 του 2005 από Γαλλία η μέχρι τώρα πορεία του μου έχει αφήσει μια ικανοποιητική αξιοπιστία Δεν σας κρύβω όμως και το άγχος μου ως προς την λειτουργία του κινητήρα ,στα πετρέλαια και σε διάφορα που διαβάζω η ακούω από άλλους οδηγούς των l200.. Θα ήθελα να δοκιμάσω την νέα γενιά να νιώσω την διαφορά από την τεχνολογία του l200 του 2005.

Απάντηση

22-01-2019 10:26Αντωνιος

Για αυτό και εγώ πήρα μιτσουμπισι είναι ένα δυνατό εργαλείο στα χέρια του αγροκτηνοτροφο που δεν σταματάει πουθενά......

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία