BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Εφαρμογή για κινητά έχουν πλέον οι Ιρλανδοί κτηνοτρόφοι

Για την Ιρλανδία φαίνεται ότι η ευεξία των ζώων αποτελεί πρωταρχικό παράγοντα γιαυτό και η γνώση για τη σωστή διαχείριση του ζωικού κεφαλαίου δεν πρέπει να περιορίζεται.

apha_app_new

Βασίλης Σοφός

12
0

Σε περισσότερα από 600 κτηνιατρικά προϊόντα έχουν πλέον πρόσβαση οι κάτοικοι στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα όσοι ασχολούνται με την υγειονομική περίθαλψη των ζώων.

Μέσω της εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα που ανέπτυξε ο Οργανισμός Ζωικής και Φυτικής Υγείας στην Ιρλανδία (APHA), οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζονται οι επαγγελματίες αγρότες αλλά και οι κτηνίατροι είναι πλέον διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή μέσα από το κινητό τηλέφωνο. Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη για κατέβασμα σε κινητά με λογισμικό της Apple και σε κινητά με λογισμικό Android μέσα από την ιστοσελίδα του οργανισμού.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, ο εξωστρεφής αυτός τρόπος θα βοηθήσει πλήρως τον κάθε παραγωγό που ασχολείται με τη διαχείριση της υγείας των ζώων ή τη διαχείριση κτηνιατρικών φαρμάκων να κατανοήσει πλήρως ποιος είναι ο σωστός κύκλος θεραπείας και οι απαραίτητες περίοδοι αναμονής κατά την περίθαλψη των ζώων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία