Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H Continental ιδρυτικός συνεργάτης σε σειρά αγώνων για ηλεκτρικά SUV

Η Continental, αρχικά, θα αποτελεί ιδρυτικό συνεργάτη της σειράς Extreme E, και Premium Partner, από το 2021.

Handshake

Βασίλης Σοφός

31
0

Χορηγός και ιδρυτικός συνεργάτης στη νέα σειρά αγώνων για ηλεκτρικά οχήματα SUV Extreme E off-road θα είναι αρχής γενομένης από το 2021 η εταιρεία Continental.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα συνεργασία. Το Extreme E είναι μια πολύ νέα μορφή αγωνιστικών αθλημάτων που προσφέρει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα εξαιρετικά & πολύ υψηλών επιδόσεων ελαστικά μας μπορούν να τα καταφέρουν σε ακραίες συνθήκες», δήλωσε ο Nikolai Setzer, υπεύθυνος για το τμήμα Ελαστικών και Εταιρικών Αγορών, στην Continental AG.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου της Continental, η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού, απέναντι σε τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή, η υπεύθυνη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και η προστασία σημαντικών οικοσυστημάτων, αποτελεί για την ίδια έναν σημαντικό παράγοντα για την υποστήριξη αυτής της σειράς αγώνων.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της Continental:

Χορηγός στη σειρά αγώνων, Extreme E off-road για ηλεκτροκίνητα οχήματα, πρόκειται να γίνει σύντομα η Continental. Με βιώσιμα ηλεκτρικά SUVs και τεχνολογία ελαστικών από την Continental, η νέα σειρά αγώνων θα στείλει τους αγωνιζόμενους στις πιο απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου. Οι διοργανωτές του Extreme E αναμένουν τη συμμετοχή δώδεκα ομάδων, οι οποίες θα λάβουν μέρος στην εναρκτήρια περίοδο, με εκκίνηση σε 2 χρόνια από σήμερα.

Η δοκιμή των πρωτότυπων οχημάτων προγραμματίζεται για τον Απρίλιο του 2019. Η Continental, αρχικά, θα αποτελεί ιδρυτικό συνεργάτη της σειράς Extreme E, και Premium Partner, από το 2021. Η Continental, ως κατασκευαστής κορυφαίων ελαστικών, θα εξασφαλίσει τέλεια πρόσφυση στο δρόμο, είτε πρόκειται για τα Ιμαλάια, είτε για τις ακτές του Ινδικού Ωκεανού, την Αρκτική, την έρημο ή ακόμη και τις τροπικές περιοχές. Σε αυτές τις τοποθεσίες, η σειρά αγώνων Extreme E, θα δώσει έμφαση στις προκλήσεις, που ήδη αντιμετωπίζουν σήμερα, όσοι ζουν σε αυτά τα οικοσυστήματα.

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτήν τη νέα συνεργασία», δήλωσε ο Nikolai Setzer, υπεύθυνος για το τμήμα Ελαστικών και Εταιρικών Αγορών, στην Continental AG. «Το Extreme E είναι μια πολύ νέα μορφή αγωνιστικών αθλημάτων που προσφέρει την ευκαιρία να αποδείξουμε πως τα εξαιρετικά & πολύ υψηλών επιδόσεων ελαστικά μας μπορούν να τα καταφέρουν σε ακραίες συνθήκες.

Οι οδηγοί, σε αυτή την περιπετειώδη off-road σειρά αγώνων, θα καταλάβουν πώς η κορυφαία απόδοση συναντά την ασφάλεια, ανεξάρτητα από το είδος του εδάφους. Η αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού, απέναντι σε τρέχουσες και μελλοντικές προκλήσεις, όπως η κλιματική αλλαγή, η υπεύθυνη αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και η προστασία σημαντικών οικοσυστημάτων, αποτελεί για την Continental έναν σημαντικό παράγοντα για την υποστήριξη αυτής της σειράς αγώνων. Η αφοσίωση στις αξίες της αειφορίας είναι βασική προτεραιότητα στην Continental και αυτό ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τους στόχους του Extreme E.

Η Continental θα εξοπλίσει όλα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα των αγώνων με τα κατάλληλα ελαστικά για το αντίστοιχο έδαφος». Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Formula E, Alejandro Agag, πρόσθεσε: «Πάντα με διέκρινε το πάθος για την πρόοδο της τεχνολογίας των ηλεκτρικών οχημάτων και τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν οι λύσεις καθαρής αυτοκίνησης στις προσπάθειες για την ανάσχεση της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Πιστεύω ακράδαντα ότι το Extreme E μπορεί να βοηθήσει, ώστε ο κόσμος μας να καταστεί περισσότερο και πιο γρήγορα βιώσιμος.

Παράλληλα, διαθέτουμε μια ιδανική ομάδα, για να κάνουμε αυτήν την φιλοδοξία πραγματικότητα: Ο Gil de Ferran είναι ηγέτης στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ στο πρόσωπο του David de Rothschild και του Fisher Stevens, το Extreme E έχει βρει δύο από τους καλύτερους στο είδος τους. Με τον ίδιο τρόπο, καλωσορίζουμε στη διοργάνσωση την Continental Tires, γεγονός, που αποτελεί για εμάς μια τεράστια ώθηση και αποδεικνύει την ισχυρή μας εμπορική διάθεση να αναπτύξουμε αυτό το βιώσιμο, αθλητικό και ψυχαγωγικό concept».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία