Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Άλμα εις τριπλούν κάνει η McCormick με το X7.690 P6 Drive

Το ανανεωμένο McCormick X7.690 P6 Drive Αποτελεί ένα άνετο τρακτέρ εξοπλισμένο με έναν από τους καλύτερους κινητήρες στην αγορά.

ffffffffffWork-1

Βασίλης Σοφός

188
0

Μπορεί να είναι ακόμα η Σειρά Χ7, όμως η McCormick έχει κάνει σημαντικές αλλαγές στα μεσαίας ισχύος τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα τρακτέρ της. Οι μεγαλύτερες εξ αυτών είναι η μετακίνηση σε ένα κιβώτιο ZF Terrapower το οποίο έχει πέντε ταχύτητες και έξι βήμα τα powershifts (πριν ήταν το T7200 με έξι ταχύτητες και τέσσερα βήματα powershifts), που επιλέγονται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το κιβώτιο είναι ζευγαρωμένο με τη νέα έκδοση κινητήρα FPT προδιαγραφών Stage IV όπως πριν, με την προσθήκη βέβαια και ενός νέου κορυφαίου μοντέλου, του X7.690, που ήταν και το όχημά μας για λίγες μέρες.

Όπως και με τα παλαιότερα X7 υπάρχει η βασική έκδοση (Efficient) με χειριστήρια υδραυλικών εμβόλων ενσωματωμένα στην πλαϊνή κονσόλα και με ένα βασικό χεριστήριο του τρακτέρ, ενώ η Premium έκδοση διαθέτει μπράτσο πολλαπλών χρήσεων και αρκετό χώρο ώστε το κάθισμα να γυρίζει στο πλάι, χωρίς να τρώει την ταπετσαρία. Η επένδυση της καμπίνας είναι ακόμα μία μείξη ενός ανοιχτού γκρίζου και κρεμ.

Περισσότερα στο Profi Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία