Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Οι νέοι καλλιεργητές της Horsch στην έκθεση FTMTA

Εκτός από εξοπλισμό κατεργασίας εδάφους, η εταιρεία Horsch θα παρουσιάσει και τη νέα γκάμα ψεκαστήρων που βάζει στο χαρτοφυλάκιό της.

horsch_site

Βασίλης Σοφός

123
0

Τους καλλιεργητές Joker και Terrano θα λανσάρει σήμερα στο κοινό της έκθεσης FTMTA η εταιρεία γεωργικού εξοπλισμού Horsch. Η έκθεση λαμβάνει χώρα στην Ιρλανδία και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου. Η γκάμα των καλλιεργητών της Horsch θα περιλαμβάνει μοντέλα με διάφορα μεγέθη δίσκων που θα διατίθενται σε εκδόσεις με πλάτος εργασίας από 3 έως 12 μέτρα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι καλλιεργητές Joker έχουν σχεδιαστεί για ρηχά εδάφη και για προετοιμασία νέας σποράς. Ο καλλιεργητής Terrano είναι «ιδανικός» όπως λέει η εταιρεία για ρηχές αλλά και βαθιές καλλιέργειες, ενώ το μοντέλο Terrano MT αποτελεί έναν συνδυασμό από δίσκους και δόντια.Η εταιρεία προσθέτει στη γκάμα της και ντριλ με πλάτη εργασίας μέχρι 12 μέτρα. Το ντριλ Sprinter προετοιμάζει το έδαφος και την ίδια στιγμή σπέρνει και εφαρμόζει το λίπασμα. Το Pronto είναι σχεδιασμένο για να σπέρνει με υψηλότερη ταχύτητα, μετά το πέρασμα του αρότρου ή για άμεση σπορά.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διατίθεται σε πλάτη εργασίας των 6, 8 και 9 μέτρων, ενώ το Pronto NT διαθέτει το διπλό μαχαίρι αρότρου TurboDisc –απόσταση 20 εκατοστών μεταξύ των δύο μαιχαιριών- και ένα «κυματιστό» μαχαίρι. Η Horsch υποστηρίζει ότι το μοντέλο Pronto NT είναι ιδανικό για σπορά και άμεση σπορά, με ταχύτητες εργασίας που φτάνουν τα 20χλμ/ώρα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία