Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το 20% των Valtra έχουν περάσει από το στούντιο εξατομίκευσης Valtra Unlimited

Το στούντιο προσαρμογής Valtra Unlimited άνοιξε τις πόρτες του στο εργοστάσιο της Valtra στο Suolahti της Φινλανδίας λίγα χρόνια πριν.

fffffValtra_unlimited_2

Βασίλης Σοφός

439
0

Οι έξυπνες ιδέες κερδίζουν και ακριβώς αυτό συνέβη με τον όμιλο AGCO , όπου ένα από τα «παιδιά» του σκέφτηκε να ανοίξει ένα στούντιο που θα προσαρμόζει τα τρακτέρ στα ιδιαίτερα γούστα των ιδιοκτητών.

Πρόκειται για την εταρεία Valtra, η οποία εδώ και καιρό έχει ανοίξει ένα κέντρο προσαρμογής και εξατομίκευσης των τρακτέρ αφότου βγουν από τη γραμμή παραγωγής.

Το «στούντιο» εδρεύει στην Φινλανδία και μπορεί να χωρέσει αξεσουάρ και εξοπλισμό που δεν διατίθενται απευθείας στη γραμμή παραγωγής κατά τη διάρκεια της κανονικής διαδικασίας κατασκευής.Οι διαθέσιμες προσαρμογές δεν περιλαμβάνουν μόνο νέα χρωμάτα όμως αλλά επεκτείνονται και παραμετροποιήσεις για πιο επαγγελματική χρήση, όπως είναι για παράδειγμα τα Valtra των… ενόπλων δυνάμεων.

Αξιοσημείωτο είναι, τέλος, ότι περίπου το 20% των τρακτέρ που παράγονται από το εργοστάσιο της Valtra υποβάλλονται σε οποιασδήποτε μορφής αισθητική αλλαγή.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία