BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μια Claas σε μαύρο φινίρισμα

Η θεριζοαλωνιστική Jaguar 980 της Claas βρέθηκε στο επίκεντρο της έκθεσης FTMTA. Η ιπποδύναμη αυτής; Κάτι λιγότερο από 900 ίππους.

claas_jaguar_980_black_1NEW

Βασίλης Σοφός

16
0

Τη νέα θεριζοαλωνιστική Jaguar 980 σε μαύρο φινίρισμα επέλεξε να τοποθετήσει η Claas στο περίπερο της έκθεσης FTMTA στην Ιρλανδία. Όπως αναφέρει μάλιστα η Claas, από τους 516 ίππους του μοντέλου 860 περάσαμε στη σειρά 900 με τους 775 ίππους για την 970. Τώρα η 980 διαθέτει 884 ίππους και στην έκθεση έκανε ντεμπούτο με μαύρα φινιρίσματα στις επιφάνειές της.

Ωστόσο, το μοντέλο λανσαρίστηκε το 2018, υιοθετώντας όμως όλα τα νέα χαρακτηριστικά που έχουν και οι άλλες θεριζοαλωνιστικές της φίρμας, όπως το σύστημα ενισχυμένης ροής καλλιέργειας.



Στα άλλα νέα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το μοντέλο 980 είναι η αυτόματη ρύθμιση του κυλίνδρου του τυμπάνου, ώστε το κενό μεταξύ των μαχαιριών και του «κοίλου» να παραμένει σταθερό για ομοιόμορφο «χτύπημα».

Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, το τελευταίο χαρακτηριστικό προσδίδει και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου. Στις επιπλέον επιλογές για την 980 υπάρχει και το υδροστατικό σύστημα μετάδοσης για τα μπροστινά παρελκόμενα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία