BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Μεγιστοποιώντας την περίοδο βόσκησης με κινητό αρμεκτήριο

Το να φέρνεις τις αγελάδες πίσω στο στάβλο δύο φορές την ημέρα για άρμεγμα, μειώνει το χρόνο βόσκησης, οπότε αυξάνει και το κόστος διατροφής. Ψάχνοντας τρόπο για να μεγιστοποιήσει την περίοδο βόσκησης, ο νεαρός Ολλανδός αγρότης Bartele Holtrop στράφηκε στη λύση του κινητού αρμεκτηρίου.

bARTELE_1

Βασίλης Σοφός

56
2

Όλοι έχουμε ακούσει για τις αγελάδες που αρμέγονται με ρομποτικές μονάδες, αλλά δεν είναι πολύ συχνό οι κτηνοτρόφοι να τις αρμέγουν σε εξωτερικούς χώρους με φορητά μηχανήματα.

Ο Ολλανδός κτηνοτρόφος Bartele Holtrop θεωρείται ως εξαίρεση στον κανόνα, επιλέγοντας να κάνει τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

Ο 31χρονος ήταν ένας συνηθισμένος κτηνοτρόφος που εργαζόταν στο αγρόκτημα των γονιών του, αλλά στη συνέχεια αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του βιολογική εκμετάλλευση στο Rotstergaast στην Ολλανδία πριν από τέσσερα χρόνια.

Μαζί με τη σύζυγό του Rianne, το νεαρό ζευγάρι τώρα διαθέτει μία εκμετάλλευση 400 στρεμμάτων χόρτου και άλλα 190 στρέμματα βοσκότοπου όπου το χόρτο μπορεί να κοπεί μόνο δύο φορές το χρόνο για χορτονομή.

Περισσότερα στο Profi Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί.

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

08-05-2022 08:05tbeecg

hydroxide chloroquine <a href="https://keys-chloroquinehydro.com/#">chloroquine buy on line</a>

Απάντηση

08-12-2021 12:39cialis tadalafil & dapoxetine

cheap cialis <a href="https://cialiswithdapoxetine.com/#">cialis tablets</a>

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία