BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Άλλη μια χρονιά-ρεκόρ για τις παγκόσμιες πωλήσεις μηχανημάτων του ομίλου Manitou

Υπό την «ομπρέλα» του ομίλου, οι εταιρείες Gelh, Mustang και Manitou σημείωσαν αύξηση 18% στις πωλήσεις τους φτάνοντας σχεδόν τα 1,9 δις ευρώ για το 2018.

manitou-site

Βασίλης Σοφός

19
0

Στα μηχανήματα διακίνησης προϊόντων οφείλει τις κατά 18% αυξημένες πωλήσεις του ο όμιλος Manitou, αφού από τις συνολικές πωλήσεις τα 1,3 δις ευρώ προήλθαν από τον χώρο της διακίνησης. Βέβαια, ο όμιλος έδειξε να έχει θετικά αποτελέσματα και στον χώρο των πωλήσεων γεωργικών μηχανημάτων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του profi.co.uk, η Manitou έχει σημειώσει πρόοδο και στη βόρεια Αμερική, ωστόσο η Ευρώπη παραμένει για αυτήν η ισχυρότερη αγορά, η οποία αντιπροσωπεύει το 70% των συνολικών πωλήσεων. Στη βόρεια Ευρώπη για παράδειγμα οι πωλήσεις μηχανημάτων αυξήθηκαν κατά 26% και όπως φαίνεται ήταν πραγματικά μια χρονιά-ρεκόρ για τον όμιλο.

«Το 2018 ήταν ένα ακόμη καλό οικονομικό έτος», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Manitou Μικέλ Ντένις. Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε λέγοντας ότι η ανάπτυξη της εταιρείας τα τελευταία δύο χρόνια έχει δείξει άνοδο της τάξεως του 40%.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι στα τέλη του 2018 οι παραγγελίες νέων μηχανημάτων του ομίλου άγγιξαν σε ποσό το 1 δις ευρώ ( 709 εκατ. ευρώ το 2017), γεγονός που εύλογα κάνει την εταιρεία να φιλοδοξεί ότι οι πωλήσεις της θα αυξηθούν 10% φέτος αγγίζοντας τα 2 δις ευρώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία