BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το προηγμένο σύστημα AFS Connect που θα ενσωματώνουν τα νέα Case Magnum

«Το AFS Connect Magnum προσφέρει νέα υψηλότερα επίπεδα συνδεσιμότητας και άνεσης», εξηγεί ο διευθυντής μάρκετινγκ της Case Jay Barth.

01_kardia

Βασίλης Σοφός

32
0

Το προηγμένο «πακέτο τεχνολογίας» που θα ενσωματώνουν τα μοντέλα τρακτέρ της σειράς Magnum αποκάλυψε χθες το απόγευμα η εταιρεία Case. Το νέο σύστημα γεωργίας ακριβείας η κατασκευάστρια το ονομάζει «Advanced Farming Systems (AFS)», δηλαδή Προηγμένο Σύστημα Γεωργίας.


Τα νέα Case Magnum με το σύστημα γεωργίας ακριβείας AFS Connect Magnum.

Το AFS αποτελείται από μια νέα οθόνη, ένα ριζικά αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα και έναν δέκτη ακριβείας. Παράλληλα, η εταιρεία αναβάθμισε και την καμπίνα, η οποία θα φιλοξενεί πλέον όλα τα νέα συστήματα του AFS.

Εξωτερικές αλλαγές των νέων μοντέλων

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Successful Farming , οι εξωτερικές αλλαγές στη νέα σειρά Magnum είναι αισθητές. Βέβαια την ίδια στιγμή καθίστανται και λειτουργικές, όπως για παράδειγμα τα επανασχεδιασμένα μπροστινά φώτα τεχνολογίας Led που διευκολύνουν την εργασία σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού αλλά κάνουν και τους άλλους οδηγούς στο δρόμο να βλέπουν το νέο Magnum.



H Case σκέφτηκε πάλι με γνώμονα τη λειτουργικότητα αλλά και την «τσέπη» του αγρότη, τοποθετώντας πάνω από τους λασπωτήρες φώτα LED, τα οποία δεν σπάνε αλλά διπλώνουν προς τα πίσω σε περίπτωση που έρθουν σε επαφή με εμπόδια.

Μπροστινές και πίσω κάμερες δίνουν στον οδηγό αυτοπεποίθηση κατά την εργασία, αφού μέσα από την οθόνη εντός της καμπίνας μπορούν να έχουν πλήρη εικόνα του τρακτέρ.

Νέα καμπίνα

«Χρησιμοποιήσαμε καθαρές γραμμές για να σχεδιάσουμε την καμπίνα, ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών μας», εξηγεί ο διευθυντής μάρκετινγκ της κατασκευάστριας Case.

Οι αλλαγές στην καμπίνα ξεκινούν από έξω κιόλας, αφού μέχρι και η πόρτα είναι επανασχεδιασμένη και μεγαλύτερη. Μπαίνοντας στο κόκπιτ ο χειριστής συναντά ένα νέο υποβραχιόνιο που ενσωματώνει επάνω του όλες τις λειτουργίες του τρακτέρ, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του AFS.

Το σύστημα AFS ( Advanced Farming System)

Ο καινούργιος δέκτης AFS Vector Pro αποτελεί την πρώτη από τις πιο σημαντικές βελτιώσεις που φέρει το νέο σύστημα AFS της Case. Ο έλεγχος γίνεται μέσα από την οθόνη αφής AFS Pro 1200 με την κατασκευάστρια να τονίζει ότι όλο το τρακτέρ ελέγχεται «με τα δάκτυλα».

Με τη βοήθεια του νέου λογισμικού υπάρχει η δυνατότητα εξ αποστάσεως πρόσβασης στην οθόνη, επομένως γίνεται πλέον πολύ εύκολη η απομακρυσμένη διάγνωση του τρακτέρ αλλά και ο γενικότερος έλεγχος. Το νέο Magnum έκανε το ντεμπούτο του στην έκθεση National Farm Machinery Show στο Κεντάκι των ΗΠΑ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία