BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Alpego γιορτάζει με προσφορές

Οι προσφορές θα ισχύουν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Agrothessaly 2019» (28/2-03/03) στην οποία η Alpellas Α.Ε (επίσημος αντιπρόσωπος Alpego) θα λάβει μέρος για ακόμη μια φορά.

alpego-logo

Βασίλης Σοφός

29
0

Η ιταλική εταιρεία Alpego έχοντας μόλις κλείσει 30 χρόνια από την ίδρυσή της (1988-2018) έχει ετοιμάσει προσφορές-δώρα για διάφορα μοντέλα της.

Οι προσφορές αυτές ισχύουν για κλεισίματα-παραγγελίες έως και 31 Μαρτίου 2019 και αφορούν σε σβωλοκόπτες, υπεδαφοκαλλιεργητές και στη συνδυαστική σπαρτική με αέρα για δημητριακά-ψυχανθή (συνδυασμός με σβωλοκόπτη) για τρακτέρ χαμηλής ιπποδύναμης «JET-M».

Τα δώρα αποτελούνται από την επέκταση γραπτής εγγύησης-από το εργοστάσιο- καλής λειτουργίας (στη μη αναλώσιμα μέρη), από τις δωρεάν πρώτες αλλαγές αναλώσιμων ανταλλακτικών (γνήσια μαχαίρια, μύτες, λάδι για γκρουπ σβωλοκόπτη) καθώς και από γνήσια φόρμα εργασίας Alpego.

Σε κάθε περίπτωση η παράδοση των μηχανημάτων θα πρέπει να λάβει χώρα εντός του έτους 2019. Τέλος, οι προσφορές θα ισχύουν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης «Agrothessaly 2019» (28/2-03/03) στην οποία η Alpellas Α.Ε (επίσημος αντιπρόσωπος Alpego) θα λάβει μέρος για ακόμη μια φορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία