BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα εργαλεία των κτηνοτρόφων γίνονται τα νέα MY19 John Deere 6230R και 6250R

Με περισσότερη ισχύ και αμεσότερη επιτάχυνση για τους «σημερινούς» παραγωγούς εφοδίασε η John Deere τα νέα της μοντέλα 6230R και 6250R, για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των παραγωγών.

DEERE_LIVESTOCK_1

Βασίλης Σοφός

124
0

Δύο ακόμη μοντέλα τρακτέρ πρόσθεσε στη γκάμα της σειράς 6R η εταιρεία John Deere. Τα 6230R και 6250R είναι ιδανικά, όπως λέει η εταιρεία, για «γρήγορους» και για εκείνους που χρησιμοποιούν το τρακτέρ για εργασίες μεταφοράς, φόρτωσης καθώς και σε κτηνοτροφικές μονάδες.

Αμφότερα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με πανίσχυρους κινητήρες ώστε να μπορούν να αντεπεξέλθουν στη ρυμούλκηση και στις εργασίες με pto. Οι ονομαστικές ιπποδυνάμεις είναι 230 και 250 ίπποι για το 6230R και το 6250R αντίστοιχα.



Ωστόσο η John Deere έχει ενσωματώσει τη τεχνολογία Intelligent Power Management (IPM) στο 6250R που είναι ικανή να προσφέρει στο μοντέλο ανώτατη ισχύ 300 ίππων.

«Οι έχοντες κτηνοτροφικές μονάδες θα εκτιμήσουν τη δύναμη των δύο τρακτέρ, ειδικά όταν χρειάζονται να φορτώσουν βαριά φορτία ή να μεταφέρουν με ταχύτητα οτιδήποτε απαιτείται», εξηγεί ο υπεύθυνος μάρκετινγκ προϊόντων της εταιρείας Αν Άντερσον.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μετάδοση IVT ( απεριόριστα μεταβλητή μετάδοση) που διαθέτουν τα δύο μοντέλα έχει συμβάλλει στις υψηλές ταχύτητες που πετυχαίνουν τα τρακτέρ στο δρόμο αλλά και στο χωράφι.



Θέλοντας να περιγράψει μάλιστα τη φιλοσοφία πίσω από την ανάπτυξη του συγκεκριμένου συστήματος μετάδοσης, ο Αν Άντερσον λέει ότι το συγκεκριμένο κιβώτιο εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, αφού ο χειριστής δεν επεμβαίνει συχνά για να επιλέξει την κατάλληλη ταχύτητα στο δρόμο και επομένως επικεντρώνονται περισσότερο στην εργασία του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία