BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Πρεμιέρα για το New Holland Τ8 Genesis

Οι επισκέπτες της έκθεσης «National Farm Machinery show» στο Κεντάκι των ΗΠΑ είδαν το ολοκαίνουργιο σύστημα γεωργίας ακριβείας που φιλοξενεί η αναβαθμισμένη καμπίνα του Genesis,το οποίΟ για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο κοινό.

nh_genesis_site

Βασίλης Σοφός

116
0

«Δημιουργήσαμε ένα τρακτέρ που είναι προορισμένο να κάνει αυτό ακριβώς για το οποίο φτάχτηκε», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου μάρκετινγκ της New Holland, Κεν Πωλ, θέλοντας να περιγράψει τη νέα σειρά Genesis που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Κεντάκι των ΗΠΑ και στην έκθεση «National Farm Machinery show».

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα Genesis είναι πιο άνετα και προσφέρουν μια διαισθητική λειτουργία που βοηθά τον χειριστή στην πολύωρη εργασία φύτευσης και συγκομιδής.


 Η θέση της νέας οθόνης στο ταμπλό ομοιάζει σε αυτή των αυτοκινήτων.


Η νέα καμπίνα των μοντέλων έχει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους σε σύγκριση με άλλα μοντέλα της μάρκας, διαθέτει ένα ακόμη πιο εργονομικό κάθισμα, περισσότερες θύρες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και επανασχεδιασμένους αεραγωγούς για τον κλιματισμό.

Η πόρτα εισόδου είναι και αυτή μεγαλύτερη ανεβάζοντας τα επίπεδα ορατότητας. Μια οθόνη με χρήσιμες πληροφορίες κοσμεί το ταμπλό και δείχνει χρήσιμες πληροφορίες όπως η ταχύτητα, η σχέση στο κιβώτιο και η στάθμη καυσίμου. Όπως φαίνεται και από τις πρώτες φωτογραφίες της καμπίνας, η οθόνη αυτή είναι τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι στο ορατό πεδίο του οδηγού, σε παρόμοια θέση όπως εκείνες των αυτοκινήτων.

Επίσης, η New Holland έχει τοποθετήσει κάμερες μπροστά και πίσω από το τρακτέρ, κάνοντας την κυκλοφορία στο δρόμο άνετη αλλά και την εργασία με παρελκόμενα πιο ασφαλή και αποδοτική.




Οι επισκέπτες της έκθεσης «National Farm Machinery show» στο Κεντάκι των ΗΠΑ είδαν το ολοκαίνουργιο σύστημα γεωργίας ακριβείας που φιλοξενεί η αναβαθμισμένη καμπίνα του Genesis,το οποίΟ για πρώτη φορά παρουσιάστηκε στο κοινό.

Επανασχεδιασμένο είναι και το υποβραχιόνιο του Genesis, το οποίο δείχνει πιο απλοποιημένο με την εταιρεία να λέει ότι έχει μειώσει τον αριθμό κουμπιών, αφαιρώντας όποια ήταν λιγότερο χρήσιμα. Πολλές από τις λειτουργίες έχουν μεταφερθεί στην οθόνη και πλέον στο υποβραχιόνιο φιλοξενούνται τα άκρως απαραίτητα κουμπιά.


Η εταιρεία παρουσίασε το πρώτο μοντέλο T8 Genesis με τη νέα καμπίνα και τα τεχνολογικά βοηθήματα, χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να δούμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς.

Η πιο μεγάλη αλλαγή στα τεχνολογικά βοηθήματα έρχεται από το νέο σύστημα New Holland Precision Land Management (PLM), τη νέα πλατφόρμα γεωργίας ακριβείας της εταιρείας. «Σήμερα οι τεχνολογίες γεωργίας ακριβείας είναι σίγουρα στα «πρέπει» του αγρότη», αναφέρει ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συστήματος PLM Λουκ Ζέρμπι».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία