BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Αύξησε τον κύκλο εργασιών της το 2018 η Lemken

Αυξημένο κύκλο εργασιών και συνεχή ανάπτυξη σημειώνει η γερμανική κατασκευάστρια εξοπλισμού κατεργασίας εδάφους Lemken, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον χώρο.

LEMKEN_Diamant16_2_2

Βασίλης Σοφός

10
0

Ρυθμό ανάπτυξης 6% πέτυχε η γερμανική κατασκευάστρια Lemken, η οποία δραστηριοποιείται στον αγροτικό κλάδο με εξοπλισμό κατεργασίας εδάφους. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας για το 2018 ανήλθε στα 380 εκατ. ευρώ, συνεχίζοντας σταθερά να εξάγει το 77% της παραγωγής της.

Όπως αναφέρει η κατασκευάστρια, λόγω των κλιματικών, πολιτικών και οικονομικών συνθηκών, το 2018 αποτέλεσε πρόκληση για πολλούς αγρότες, ωστόσο το έτος ξεκίνησε καλά αλλά λόγω των ξηρών συνθηκών, σημειώθηκε μείωση των παραγγελιών καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Lemken, Anthony van der Ley, δηλώνει ευχαριστημένος για τις πωλήσεις λέγοντας τα εξής: «Οι ακραίες καιρικές συνθήκες είχαν τεράστιο αντίκτυπο στον προγραμματισμό και τα χρονοδιαγράμματά μας ως εταιρεία, γεγονός που πιέσε έντονα τους προμηθευτές μας. Ευτυχώς, είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που εργάζεται σε στενή συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες. Η δέσμευση και η ευελιξία των εργαζομένων μας επέτρεψαν να επεξεργαστούμε όλες τις παραγγελίες και τις αιτήσεις παροχής υπηρεσιών όσο πιο γρήγορα γινόταν».



Μία από τις ισχυρότερες αγορές που αύξησαν τον κύκλο εργασιών της Lemken ήταν η Γερμανία και η Γαλλία, η οποία έδειξε βήματα ανάκαμψης σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Μπενελούξ, Ισπανία και Ιταλία αποτέλεσαν και αυτές τις πιο σημαντικές αγορές για την εταιρεία Lemken, όπως ήταν επίσης ο Καναδάς και οι ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, στην αγορά της Αμερικής η αύξηση του κέρδους επανήλθε σε διψήφιο αριθμό ανάπτυξης.

Το 2018 έφερε κέρδη και από την Ινδία, τη χώρα που έχει αναπτυχθεί εντυπωσιακά. Η Ουκρανία είναι μια άλλη επιτυχημένη αγορά όπου η εταιρεία κατάφερε να αυξήσει τα υψηλά ποσοστά του κύκλου εργασιών της.

Ακόμη η Ρωσία ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά για τη Lemken το 2018, αν και οι προσδοκίες για τις πωλήσεις δεν ανταποκρίθηκαν στα προσδοκώμενα.

Σύμφωνα με τη Lemken, οι χώρες που πρόσφατα άρχισαν να αναπτύσσονται είναι η Ιαπωνία και η Αυστραλία. Γενικά τα αποτελέσματα ήταν θετικά για τις πωλήσεις της Lemken, με τις δισκοσβάρνες, τα άροτρα, τις σπαρτικές και τους καλλιεργητές να είναι να τα προϊόντα που αύξησαν τον κύκλο εργασιών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία