BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Xορηγός σε βρετανική ομάδα της Φόρμουλα 1 η JCB

Δεν είναι η πρώτη φορά που η JCB συνεργάζεται με ομάδα της Φόρμουλα 1, αφού το 2017 είχε γίνει χορηγός της ομάδας Williams Racing.

jcb_new

Βασίλης Σοφός

28
0

Ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ που εφαρμόζει η JCB για να ενισχύσει την παρουσία της σε όλες τις χώρες του κόσμου, γίνεται χορηγός στη νέα βρετανική ομάδα Racing Point F1. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πρώην ομάδα Force India που κατέχει σημαντικό ρόλο στα πρωταθλήματα της Φόρμουλα 1.

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινά σ΄ύντομα και το λογότυπο της φίρμας JCB θα κοσμεί τα πίσω πτερύγια των μονοθεσίων που θα λάβουν μέρος στον πιο εντυπωσιακό θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από την πλευρά της η ομάδα SportPesa Racing Point F1 πρόκειται να παρουσιάσει και επίσημα το λογότυπο που θα είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος των μονοθεσίων-ίσως το δούμε και σε άλλα σημεία- τα οποία θα οδηγηθούν από τους πιλότους Lance Stroll και Sergio Perez στον πρώτο αγώνα της Φόρμουλα 1 που θα λάβει χώρα στην Μελβούρνη τον Μάρτιο.



Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Farmers Guardian, η JCB θέλει να διαδραματίσει έναν πιο σημαντικό ρόλο, μπαίνοντας ακόμη και στα ενδότερα της αγωνιστικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, έχει σκοπό να παρέχει τα μηχανήματά της συμβάλλοντας στην κατασκευή του νέου εργοστασίου που ετοιμάζει για το τέλος του έτους η ομάδα Sport Pesa Racing Point F1.

Με λίγα λόγια, αυτό που θέλει να πετύχει η JCB με αυτή τη συνεργασία είναι η συνεχής υποστήριξη της βρετανικής ομάδας, ακολουθώντας την στους αγώνες ανά την Ευρώπη και παρέχοντάς της την απαραίτητη βοήθεια με τον εξοπλισμό της.

Να σημειώσουμε εδώ ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η JCB συνεργάζεται με ομάδα της Φόρμουλα 1, αφού το 2017 είχε γίνει χορηγός της ομάδας Williams Racing.

Μακροπρόθεσμος στόχος της JCB με τη τελευταία της συνεργασία είναι τώρα να επεκτείνει την μάρκα της, να διεισδύσει στους αγώνες και να προωθήσει γενικότερα το εμπορικό σήμα της στις υπάρχουσες αλλά και σε νέες αγορές.

Διαβάστε εδώ την πορεία της JCB στην αγγλική αγορά τηλεσκοπικών φορτωτών.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία