BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέες εκδόσεις μικρού πλαισίου της σειράς 6 στην γκάμα της Deutz-Fahr

Η Deutz-Fahr λάνσαρε μέσω του διανομέα PFG America τα δύο νέα μοντέλα τρακτέρ της σειράς 6 με μικρότερο πλαίσιο.

Deutz_fahr_6_2

Βασίλης Σοφός

100
0

Δύο νέα τρακτέρ της Deutz-Fahr έκαναν την εμφάνισή τους στην αμερικάνικη έκθεση στο Κεντάκι με κωδική ονομασία 6130 και 6140. Τα μοντέλα διαθέτουν 126 και 136 ίππους αντίστοιχα, ανήκουν στη σειρά 6 του χαρτοφυλακίου της εταιρείας αλλά έρχονται με μικρότερο πλαίσιο, συνεπώς τοποθετούνται ανάμεσα στα μεγαλύτερα τρακτέρ της σειράς 6 και στα μικρότερα της σειράς 5 (και 5G).

Τροφοδοτούνται από τετρακύλινδρο μοτέρ 3,8 λίτρων (Stage VI με SCR) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δύο κιβωτίων μετάδοσης, powershift ή TTV ( συνεχώς μεταβαλλόμενο τύπου CVT).

Η κατασκευάστρια μάς λέει ότι οι μπροστινοί άξονες είναι κατασκευασμένοι ειδικά για τις συγκεκριμένες εκδόσεις μικρότερου πλαισίου με το 6140 TTV να διαθέτει ανάρτηση μπροστινού άξονα.


Τα νέα τρακτέρ της Deutz-Fahr μικρού πλαισίου της σειράς 6, στην έκθεση του Κεντάκι των ΗΠΑ.


Αμφότερα τα μοντέλα είναι εφοδιασμένα με σύστημα πέδησης στους μπροστινούς άξονες και με το σύστημα διεύθυνσης SDD, το οποίο μειώνει στο ήμισυ τις στροφές του τιμονιού για να γίνει μια στροφή των μπροστινών τροχών.

Στο στάνταρντ εξοπλισμό είναι και ένα προσαρμοζόμενο κάθισμα οδηγού με αερανάρτηση. Αξιοσημείωτη είναι και η νέα καμπίνα με την κατασκευάστρια να τονίζει ότι η συνολική ηχομόνωση μέσα σε αυτήν έχει μειωθεί κατά 40%.

Τα υδραυλικά συστήματα με ανίχνευση φορτίου παράγουν 121 λίτρα/λεπτό (τέσσερις πίσω απομακρυσμένες βαλβίδες είναι στάνταρ σε όλα τα μοντέλα) και η ανυψωτική ικανότητα των μοντέλων είναι 7 τόνοι.

Όσον αφορά στην άνεση κατά την χρήση φορτωτή, η εταιρεία προσφέρει στο στάνταρντ εξοπλισμό ένα τζάμι οροφής. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και η δυνατότητα εργοστασιακής εγκατάστασης μπροστινού συνδέσμου με pto.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία