BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Τα «εσώτερα» του ηλεκτρικού της Honda

Στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο και ελκυστικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από το Urban EV Concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017.

honda_ev

Βασίλης Σοφός

11
0

Το εσωτερικό του νέου της Compact ηλεκτρικού της οχήματος αποκάλυψε η Honda, λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η οποία ανοίγει τις πόρτες της στις 5 Μαρτίου.

Όπως φαίνεται από την πρώτη δημοσιευμένη εικόνα, το ταμπλό που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του οχήματος συνδυάζει καθαρές, απέριττες γραμμές με τεχνολογία φιλική προς τον χρήστη.


Καθαρές και λιτές γραμμές για το εσωτερικό του νέου μικρού ηεκτρικού οχήματος της Honda, που θα δούμε σε λίγες μέρες να παρουσιάζεται στην έκθεση της Γενεύης.

Η εταιρεία λέει ότι στόχος των σχεδιαστών ήταν να δημιουργήσουν ένα φιλόξενο και ελκυστικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από το Urban EV Concept που παρουσιάστηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2017.

Η διεπαφή οδηγού / οχήματος που απεικονίζεται στη φωτογραφία περιλαμβάνει ένα ταμπλό πλήρους πλάτους, με καθαρά σχεδιαστικά στοιχεία και διαισθητική τεχνολογία φιλική προς το χρήστη.

Να σημειώσουμε ότι η πρωτότυπη έκδοση του ηλεκτρικού οχήματος θα αποκαλυφθεί στις 5 Μαρτίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία